Bootland Watersport: meest bezochte online watersportwinkel

Bootland Watersport: meest bezochte online watersportwinkel van Bootland Watersport

Door: Bootland Watersport  09-08-2009
Trefwoorden: Webwinkel, Watersport, Watersportwinkel

Na een grondige vernieuwing en optimalisatie van de online winkel is het Bootland Watersport gelukt de positie van meest bezochte online watersportwinkel in Nederland en België te behalen.

Om dit te bereiken is er de afgelopen maanden intensief marktonderzoek gedaan en de resultaten hieruit zijn vertaald in een gedegen zoekmachine-optimalisatie en internetmarketing, uitgevoerd door InstantWebwinkel.nl. De webwinkel presteert momenteel zelfs significant beter dan de concurrent én de gemiddelde andere online webwinkel, met name op het gebied van aantal bezoekers.

Opmerkelijk detail hierbij is dat dit zonder enige vorm van (online) advertising zoals Google Adwords gebeurt. "Een zeer goed voorbeeld van professionele en geslaagde internetmarketing en zoekmachine-optimalisatie" aldus dhr. P. de Jong van InstantWebwinkel; "Bootland Watersport heeft ingezien dat online verkoop niet vanzelf gaat en een professionele, op de toekomst gerichte online benadering vergt. De resultaten spreken voor zich en er is een grote voorspong genomen die zich voorlopig nog doorzet."
Zeker in tijden van recessie is de optimalisatie van een website of webwinkel een goede strategie, zodra de economische situatie dan weer verbetert is een leidende rol niet ondenkbaar.

Trefwoorden: Bootland, Bootland Watersport, Watersport, Watersportwinkel, Webwinkel,