De Autoverzekeraar.nl introduceert de AutoGarantPolis

Door: Autoverzekeraar.nl  19-05-2009
Trefwoorden: Autoverzekering, Autoverzekeringen, Schadeherstelbedrijf

De Autoverzekeraar introduceert een nieuw huismerk voor occasions: de AutoGarantPolis autoverzekering.


Tot 3 jaar lang aanschafwaarde

De AutoGarantPolis biedt niet alleen een nieuwwaarderegeling bij diefstal en/of total loss, maar er kan ook gekozen worden voor een regeling op basis van aanschafwaarde. Wanneer onze verzekerde dus niet de eerste eigenaar is van de auto, wordt bij diefstal en/of total loss de aanschafwaarde uitgekeerd. Deze regeling geldt indien de schade is ontstaan binnen 3 jaar na aankoop en voor auto’s tot € 50.000,-.

Bovendien wordt bij total loss - wanneer er geen originele aankoopnota meer aanwezig is - 110% van de door de expert vastgestelde dagwaarde uitgekeerd. Wanneer de aankoopnota er wel is, wordt uiteraard wel het notabedrag uitgekeerd.


Vrije keuze schadeherstelbedrijf

Daarnaast kan onze verzekerde bij eventuele schade zelf bepalen bij welk schadeherstelbedrijf de auto gerepareerd wordt. Is dit een door de Autoverzekeraar geselecteerde hersteller, dan geven wij een korting van € 150,- op het eigen risico. Er is dus geen verplichting om de auto te laten repareren bij één bepaalde schadehersteller.

De AutoGarantPolis is vanaf heden voor alle autoverzekering dekkingen (WA, WA Beperkt Casco en WA Casco) bij de Autoverzekeraar te berekenen en sluiten

Trefwoorden: Autogarantpolis, Autoverzekering, Autoverzekeringen, Schadeherstelbedrijf,

Contactgegevens

W.Barentszstraat 47,
Den Helder, Noord-Holland, 1782 WC,

Hoofd: 0223627423
Faxnummer: 0223615990