Fysiotherapie De Linie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sportlaan 32 , 1782 ND Den Helder, Noord-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie De Linie

Fysiotherapie "De Linie" is een vooruitstrevende praktijk met een breed pakket aan fysiotherapeutische specialisaties. Deze specialisaties geven de mogelijkheden om op een, voor u, specifieke manier de juiste oplossing te bieden voor uw aandoening.
De meest recente ontwikkelingen in de praktijk zijn de dryneedling therapie, neurac treatment (redcord) en de mogelijkheid om een videoanalyse van uw hardlooptechniek te laten maken en aan de hand daarvan uw hardlooptechniek te verbeteren.
Naast de behandeling van algemene klachten van het bewegingsapparaat zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van arbeidsgerelateerde klachten en zwangerschap gerelateerde klachten.

Fysiotherapie "De Linie" heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. De fysiotherapeuten werken volgens de richtlijnen van het KNGF, zijn BIG geregistreerd en voldoen aan de kwaliteitseisen van het Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.
Wij hebben geen wachtlijst en streven er naar dat u binnen 48 uur een afspraak heeft voor een behandeling. Dit kan met een verwijzing van de huisarts of specialist of zonder verwijzing. In het laatste geval maakt u gebruik van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF).

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/deliniedenhelder/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie De Linie in Sportlaan 32, Den Helder Noord-Holland 1782 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Den Helder Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Helder Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Helder Noord-Holland, 1782 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826651]