Langendijk Timmerwerken René

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuweweg 32 , 1784 PJ Den Helder, Noord-Holland

E-mail

Over Langendijk Timmerwerken René

Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn vooral ramen, deuren en kozijnen maken in alle soorten en maten voor aannemers en particulieren.

Ik ben na mijn schooltijd naar de Rijkswerf gegaan waar ik 2 jaar leerschool timmeren volgde en nog een 1 jaar extra scheepstimmerman.

Na 5 jaar met een tussen pose van 14 maanden diensttijd op de Rijkswerf ging ik in de bouw werken bij J.Molenaar wat later NAK Den Helder werd.

En in het jaar 2000 heb ik samen met een venoot De nieuweweg timmerwerken opgericht maar in 2003 zijn we elk een kant opgegaan.

Na een paar jaar huren van een werkplaats heb ik nu een boerderij met een mooie werkplaats op eigen erf waar ik alles kan maken in overleg met de klant.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Carpenter

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Langendijk Timmerwerken René in Nieuweweg 32, Den Helder Noord-Holland 1784 PJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Den Helder Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Helder Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Helder Noord-Holland, 1784 PJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3696013]