Maanvliegje Kinderdagverblijf Het

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lombokstraat 2 B , 1782 SR Den Helder, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Maanvliegje Kinderdagverblijf Het

Het Maanvliegje is kinderopvang voor hele en halve dagen.

Het Maanvliegje is samen met Het Vuurvliegje een compleet dag arrangement.
Vanaf 01-10-2015 starten wij met openingstijden van 7.30 tot 18.00.
Ouders kunnen hierdoor ook als zij hele dagen werken gebruik maken van onze opvang. Ook deze groep zal ontwikkelingsgericht werken, afgestemd op het leeftijdsniveau van het kind. Is een kind verder in zijn ontwikkeling dan zijn leeftijdsgenoten dan zullen wij het aanbod daarop aanpassen. Heeft een kind extra ondersteuning nodig omdat het niet allemaal vanzelf gaat dan willen wij wat extra’s bieden. De zorg, verantwoordelijkheid en begeleiding voor baby’s en peuters staat hierin centraal.

Het Vuurvliegje is de peuterspeelgroep voor halve dagen.

Na de zomervakantie is het Vuurvliegje verhuist naar een lokaal in de kleuterzone van onze school. Het huidige ontwikkelingsgericht aanbod zullen wij gaan uitbreiden met een aanbod in thematisch werken en speelactiviteiten in combinatie met de kleuters. We willen hiermee een rijker aanbod voor alle kinderen organiseren zodat zij alle mogelijkheden krijgen om spelend te leren en hun talenten te ervaren.
De vertrouwde leidster Sonja van Ovost zal hier de peuters blijven begeleiden en de openingstijden blijven hetzelfde van 8.00 tot 13.00.

Samenwerking met onderwijs.
Het komende jaar zullen wij de samenwerking met onderwijs intensiveren. De doorgaande lijn, ons aanbod en overdracht vanuit het Vuurvliegje en Het Maanvliegje willen we op elkaar afstemmen. Daarmee willen we bereiken dat uw kind met een stukje extra bagage aan het basisonderwijs kan beginnen onafhankelijk voor welke school u kiest.

Wat kunt u doen om u aan te melden?
Via de website www.kappio.nl/contact
Via de website www.voor-school.nl onder: laatste nieuws.
U kunt ons altijd bellen 0223-534797 ook tijdens de schoolvakantie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/kappiokdvhetmaanvliegje

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Den Helder Noord-Holland

Is Maanvliegje Kinderdagverblijf Het in Lombokstraat 2 B, Den Helder Noord-Holland 1782 SR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Den Helder Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Helder Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Helder Noord-Holland, 1782 SR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822406]