Mediwerk Offshore Medical Center Den Helder

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Luchthavenweg 6 F , 1786 PP Den Helder, Noord-Holland

E-mail

Over Mediwerk Offshore Medical Center Den Helder

Fit for duty, fit for life!

MediWerk is een onafhankelijke arbodienst, dat is opgericht door gepassioneerde en ambitieuze professionals met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsgeneeskunde en arbodienstverlening.

MediWerk is bewust het pad ingeslagen van verandering en innovatie. Het kan namelijk anders, beter en effectiever. Korte en duidelijke communicatielijnen met de klanten maar ook intern, zijn cruciaal in onze onderscheidende aanpak ten opzichte van de gevestigde partijen. De ervaring leert dat de grote partijen nauwelijks of te laat beslissingen nemen en reageren op de wensen van de klanten, zoals deze door de arboprofessionals worden gesignaleerd.

MediWerk is daarom ingericht als een platte organisatie zonder hoofdkantoor, waarbij onze arboprofessionals zelf de vaste verantwoordelijke aanspreekpunten vormen voor onze klanten. Op deze manier willen wij onze klanten op een volwaardige en persoonlijke manier snel, efficiënt en effectief van dienst zijn.

Wij beschikken over eigen spreekuur- en keuringsruimtes die verspreid zijn over strategisch gekozen locaties. Bij voldoende voorzieningen en faciliteiten heeft u bij ons uiteraard ook de mogelijkheid om op uw eigen vestiging(en) de nodige spreekuur- en/of keuringsruimtes in te richten. U kunt hier structureel of permament invulling aan geven, maar dit kan ook op projectbasis.

Als werkgever wordt u niet toegevoegd aan een wisselend klantenteam, maar vormt u in samenspraak met onze professionals een dedicated team. Dit maakt ons samen flexibel en slagvaardig. U kunt zich dan zorgeloos focussen op de andere aspecten van het ondernemen, het waarmaken van uw ambities en tegelijk ook meegaan met de tijd van verandering en innovatie.

MediWerk draagt zorg voor de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers, zodat zij op een veilige en verantwoorde manier gezond en vitaal blijven werken. Immers, medewerkers die gezond, vitaal en gemotiveerd zijn presteren beter.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/mediwerk/
Twitter: https://twitter.com/MediWerk_Com

Categorieën: Doctors, Medical Services Organizations

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mediwerk Offshore Medical Center Den Helder in Luchthavenweg 6 F, Den Helder Noord-Holland 1786 PP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Den Helder Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Helder Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Helder Noord-Holland, 1786 PP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824581]