Naaiatelier Elena

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Californiestraat 4 C , 1781 GN Den Helder, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Naaiatelier Elena

Naaiatelier Elena was ooit eerder ontstaan uit een overname van een filiaal van de landelijke keten “Toverschaar”. Dit atelier was gevestigd aan de Beatrixstraat in Den Helder. Het was een (te) kleine zaak, dan wel op een A-locatie maar met weinig mogelijkheid tot evt. uitbreiding.

In 2007 kwam er op de hoek Californiëstraat en Wezenstraat een winkel leeg waarbij direct de hoeveelheid etalageruimte opviel! Hier kon meer kleding geëtaleerd worden, waardoor de zaak inmiddels een regiobrede bekendheid heeft gekregen! Er werd een werkplaats ingericht in het midden van de zaak met diverse nieuwe naaimachines, klanten-kledingkast en strijkinrichting. Vóór in de zaak de toonbank met een zithoekje voor de wachtende klanten. Inmiddels is het 5-jarig bestaan in 2012 gevierd en hebben de meeste (vaste) klanten het nieuwe adres goed gevonden!

Wát maakt Elena’s naaiatelier bijzonder vergeleken met de anderen?

Elena vertelt…..

"Wel, ik bied u als klant alle door mij zélf gemaakte trouwjurken (eigen collectie) en avondjurken te koop aan die in het winkelgedeelte aanwezig zijn. Daarbij heb ik ook nog diverse kleine accessoires in voorraad. Mócht u een andere combinatie qua trouwjurk willen, kan ik deze na gezamenlijk ontwerpen / adviseren voor u maken! Oók het trouwpak voor de heren of jongens kan ik volledig nieuw op maat voor u maken, nét als trouwjurkjes voor de meiden, zelfs doopjurkjes…!"

"Maar let op!! Oók voor ál uw dagelijkse kledingvragen van man, vrouw of kind kunt u bij mij terecht. (inkorten, reparaties, verlengen, innemen, uitleggen, vermaken etc.) U kunt met álles terecht!"

"En waar ook veel klanten bij mij voor komen: nieuw te ontwerpen kleding volledig op maat van de (mannelijke-, of vrouwelijke) klant te maken daar het niet altijd lukt om de juiste maat of model te verkrijgen in een kledingwinkel."

"Loopt u dus gerust vrijblijvend binnen voor ál uw vragen of wensen op álle kledinggebied, ik help u graag verder….!!"

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Wedding Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Den Helder Noord-Holland

Is Naaiatelier Elena in Californiestraat 4 C, Den Helder Noord-Holland 1781 GN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Den Helder Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Helder Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Helder Noord-Holland, 1781 GN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3662774]