Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Den Helder

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Huisduinerweg 3 , 1782 GZ Den Helder, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Den Helder

Verloskundigenpraktijk Geboortecentrum Gemini staat voor: deskundigheid, geborgenheid en veiligheid voor moeder en kind.

In onze verloskundigenpraktijk kunnen vrouwen uit het gebied van Den Helder tot en met Schagen terecht. Ook zonder medische indicatie. Wij bieden zorg op maat en, indien nodig, nemen wij snel en rechtstreeks contact op met de gynaecologen in het Gemini Ziekenhuis. Onze spreekuurlocaties zijn in Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna en Hippolytushoef.

Je bent van harte welkom in onze praktijk!

Voor bevallingen en spoedeisende zaken zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op het volgende telefoonnummer: (0223) 69 69 69. Dit is het telefoonnummer van de receptie van het Gemini Ziekenhuis. Je kunt vragen naar de dienstdoende verloskundige van de Verloskundigenpraktijk
Geboortecentrum Gemini.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/NoordwestZiekenhuisgroepDenHelder/

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Den Helder Noord-Holland

Is Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Den Helder in Huisduinerweg 3, Den Helder Noord-Holland 1782 GZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Den Helder Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Helder Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Helder Noord-Holland, 1782 GZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226389]