Oosterbeek & Zn Sloopwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: G Pietersz Blankmanstr 49 , 1785 CG Den Helder, Noord-Holland

E-mail

Over Oosterbeek & Zn Sloopwerken

Sloopbedrijf J.H. Oosterbeek B.V. is hoofdzakelijk werkzaam in de kop van Noord Holland en is gespecialiseerd in sloopwerken, asbestverwijdering en recycling. Wij staan garant voor vele jaren ervaring en werken met een hecht en volledig op elkaar ingespeeld team van medewerkers. Die jarenlange ervaring is bovendien gekoppeld aan de modernste technieken en apparatuur. Wij werken o.a. voor particulieren, Gemeenten, aannemers, Woningstichting en het Ministerie van Defensie. Ook zijn wij regelmatig te vinden op Texel.

De sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens BRL SVMS-007. Voor aanvang wordt er een werkplan opgesteld. Hierin staat onder andere omschreven hoe de sloop aangepakt gaat worden, welke risico’s er eventueel zijn voor personeel en omwonenden en de daarbij behorende veiligheidsmaatregelen, inzet van de sloopmiddelen en de tijdsplanning.
Voor zowel sloop- als asbestwerkzaamheden worden wij regelmatig gecontroleerd door de certificerende instelling TUV Nederland. Nadat eventueel aanwezig asbest is verwijderd kunnen de sloopwerkzaamheden aanvangen. Eerst met de hand en daarna met de kraan. Vervolgens kan het puin vergruisd of gebroken worden en eventueel kunnen de palen getrokken.

Sinds 2007 zijn wij in het bezit van een mobiele puinbreker en kunnen wij een totaalpakket aanbieden nl, asbestsanering, sloop, recycling en eventueel palen trekken.
Na de sloop kan het puin gebroken worden tot granulaat. Dit heeft meerdere voordelen o.a. voor de opdrachtgevers een lagere kostprijs voor de sloop en i.p.v. het puin als afval te storten, een product te verkrijgen wat als granulaat hergebruikt kan worden.

Tijdens onze werkzaamheden komen wij vaak nog bruikbare materialen tegen. Deze bieden wij voor hergebruik weer aan.
Afhankelijk van de sloopwerkzaamheden hebben wij aanbod van hout, deuren, sanitair, kasten e.d. maar ook klein materiaal zoals uitzetijzers, kranen etc.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Asbestos Removal

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Den Helder Noord-Holland

Is Oosterbeek & Zn Sloopwerken in G Pietersz Blankmanstr 49, Den Helder Noord-Holland 1785 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Den Helder Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Helder Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Helder Noord-Holland, 1785 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826192]