ROC Kop van Noord-Holland - Techniekcampus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Ritmeesterweg 31 , 1784 NV Den Helder, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over ROC Kop van Noord-Holland - Techniekcampus

ROC Kop van Noord-Holland: Gewoon een goede school!

Bij een keuze voor je opleiding hoort ook de keuze voor een school. Niet ieder ROC is hetzelfde. Als je kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland, kies je voor goed onderwijs en een persoonlijke aanpak. Je krijgt les van een vast team van docenten en coaches, die weten wie je bent en je de begeleiding kunnen geven die jij nodig hebt. Onze gebouwen zijn bewust niet heel groot en iedere onderwijsafdeling heeft er een eigen plek, zodat je gemakkelijk je weg kunt vinden.

Je volgt je lessen op een locatie in Schagen of Den Helder. Dat betekent natuurlijk niet dat je hier moet wonen; de leerlingen die bij ons op school zitten komen uit heel Noord-Holland: van Haarlem tot Enkhuizen en van Texel tot Amsterdam, en alles daar tussenin. Dat kan ook prima, want onze scholen zijn centraal gelegen, op loopafstand van het station en dus goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Alkmaar, Heiloo, Castricum, Heerhugowaard, Hoorn of Zaanstad. Bovendien kunnen steeds meer mboers vanaf 2017 gratis reizen, ook onder de 18.
Het leuke aan het mbo is dat je veel praktijkervaring opdoet tijdens je opleiding. Je loopt stage of gaat een aantal dagen per week aan het werk bij een bedrijf. Dat kan overal in Noord-Holland zijn, en ook daarbuiten.

Ook na je opleiding heb je in Noord-Holland Noord volop mogelijkheden. Wist je dat de Noord-Holland-regio volgens het rapport European Cities & Regions of the Future van fDi Magazine (onderdeel van de Financial Times), zelfs tot de acht meest aantrekkelijke regios van West-Europa behoort? Zo vind je hier uitstekende onderwijsfaciliteiten specifiek voor de offshore, olie- gas- en wind-energiesector of voor een toekomst in de techniek, transport, scheepvaart of logistiek. Maar er is meer.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialised schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ROC Kop van Noord-Holland - Techniekcampus in Burg Ritmeesterweg 31, Den Helder Noord-Holland 1784 NV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Den Helder Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Helder Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Helder Noord-Holland, 1784 NV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228780]