Schooten Tandartspraktijk De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vrede en Vrijheid 26 , 1785 RM Den Helder, Noord-Holland

E-mail

Over Schooten Tandartspraktijk De

In onze praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een hecht team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen.
Wij zijn ons ervan bewust dat patiënten gespannen kunnen zijn voor een bezoek aan de tandarts. Het is voor ons een uitdaging om uw bezoek en behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wij nemen de tijd voor elke patiënt om de beste zorg te kunnen bieden. Met onze patiëntvriendelijke methodes kunnen wij tevens kinderen en angstige patiënten in alle rust behandelen.

Onze praktijk staat nog open voor nieuwe patiënten.

Bij het eerste bezoek vragen wij u een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Deze lijst wordt samen met u doorgenomen. Bij de eerste afspraak, die meestal ook langer duurt inventariseren wij uw wensen en beoordelen de staat van uw gebit en vragen u wat u van onze praktijk verwacht.
Met deze kennis kunnen wij indien nodig gezamelijk een passend tandheelkundig behandelplan opstellen.

Wij sturen halfjaarlijks een herinneringskaartje waardoor u door ons opgeroepen wordt voor controle. Onze praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08:30 tot 16:30 en vrijdags van 8:30 tot 12:00 uur.

Ook kunt u op elke werkdag terecht bij onze balie.

Er is een groot parkeerterrein voor de deur.

Wij verzorgen alle tandheelkundige behandelingen plus:

kroon- en brugwerk,
bleken,
protheses en frames,
facings,
cosmetische correctie,
behandeling van gevoelig tandvlees,
bescherming tegen snurken of knarsen.

Hoe vervelend ook, het kan gebeuren dat u in het weekend een tandarts nodig heeft. U kunt dan contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Dat kan bijvoorbeeld zijn in geval van pijnklachten die niet met gebruikelijke pijnstillers te bestrijden zijn. Andere noodgevallen zijn een ongeval of een nabloeding na het trekken van een kies.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schooten Tandartspraktijk De in Vrede en Vrijheid 26, Den Helder Noord-Holland 1785 RM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Den Helder Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Helder Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Helder Noord-Holland, 1785 RM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818335]