Taylor Elektrotechniek BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Drs. F. Bijlweg 238 , 1784 MC Den Helder, Noord-Holland

E-mail

Over Taylor Elektrotechniek BV

Sinds de oprichting in 1951, nu ruim 60 jaar, heeft Taylor Elektrotechniek B.V. zich gespecialiseerd op het gebied van elektrotechniek en beveiliging, o.a.zwak- en sterkstroominstallaties, intercomsystemen, domotica, noodverlichting, beveiliging-, brand- en ontruimingsinstallaties en duurzame techniek zoals zonnepanelen en windmolens. Taylor is een betrouwbare partner die zich richt op de wensen van de klant en kwaliteit en service staan hoog in het vaandel heeft staan. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich particulieren, gemeentes, aannemers, adviseurs, architecten, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Tegenwoordig is Taylor uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met ongeveer 40 medewerkers. In 2004 is de heer Richard van Leijden algemeen directeur geworden.

Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 en samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V. PBK is gespecialiseerd in alle taken van sport op het gebied van water-, CV-, en gasinstallaties.
Voor een perfecte samenwerking zijn beide gevestigd op de Drs. F. Bijlweg 238 Den Helder. Voor u als klant betekent dit dat Taylor de verantwoording heeft voor al uw elektrotechnische-,beveiligings-, als zowel de sanitaire installatie werkzaamheden. De vestigingen van Taylor en PBK werken zelfstandig, zijn regionaal georiënteerd en kunnen snel, slagvaardig en flexibel inspelen op de wensen van hun opdrachtgevers

Taylor een erkend leerbedrijf die, in samenwerking met de scholen, leerlingen met een leerovereenkomst binnen ons bedrijf opleiden tot volwaardige vakmensen.

Taylor is aangesloten bij Elektroned, ElektroNed is een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Wenst u meer informatie dan staan wij u graag te woord, wij zijn te bereiken op telefoon nummer 0223 637774,
mailen mag natuurlijk ook : [email protected]

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Taylor Elektrotechniek BV in Drs. F. Bijlweg 238, Den Helder Noord-Holland 1784 MC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Den Helder Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Helder Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Helder Noord-Holland, 1784 MC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3686069]