Kinderkorf Diemen Noord Kinderdagverblijf Informatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tureluurweg 2 46 , 1113 HA Diemen, Noord-Holland

E-mail

Over Kinderkorf Diemen Noord Kinderdagverblijf Informatie

Op 6 mei 2013 is de kinderkorf verhuisd naar onze mooie nieuwe accommodatie aan de Tureluurweg. Op deze locatie hebben wij drie gebouwen gerealiseerd met daar tussen tuinen. In elk gebouw zijn twee verticale groepen ondergebracht, waarin per groep plaats is voor twaalf kinderen van 0 tot 4 jaar.
De gebouwen liggen naast de brede school die in september 2014 in gebruik zal worden genomen. De tuin ligt als een hofje ingesloten door de 3 gebouwen. Dus de kinderen kunnen veilig en besloten buiten spelen. Vanuit het hofje is er zicht op het naastgelegen park met meertje. De gebouwen zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor kinderopvang, dus helemaal afgestemd op het gebruik door kleine kinderen. Elk gebouw heeft een eigen tuin en er is een apart gedeelte voor kinderen vanaf twee jaar. De tuin is ingericht volgens eigen ontwerp en biedt veel speluitdagingen aan de kinderen.

Mensen zijn in hun leven continu op zoek naar groei en ontwikkeling, dit geldt voor volwassenen en voor kinderen. De kinderkorf biedt kinderen een omgeving waar liefde, aandacht, veiligheid, goede verzorging en een ruimte die ze gelegenheid geeft zichzelf in een eigen tempo te ontwikkelen, centraal staat. De omgeving biedt, naast de thuissituatie, kinderen de mogelijkheid om groei en ontwikkeling te vinden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Diemen Noord-Holland

Is Kinderkorf Diemen Noord Kinderdagverblijf Informatie in Tureluurweg 2 46, Diemen Noord-Holland 1113 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Diemen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Diemen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Diemen Noord-Holland, 1113 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815450]