Manpower breidt EMEA-regio uit naar Oost-Europa

Door: Manpower Nederland  04-05-2006
Trefwoorden: Samenwerking, Recruitment, Hr

Polen,Tsjechië, Slowakije, Bulgarije, Hongarije en Roemenië gaan deel uitmaken van de EMEA-regio.

Amsterdam, 4 mei 2006. Op 1 mei integreert Manpower zes Oost-Europese landen in zijn EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Polen, Tsjechië, Slowakije, Bulgarije, Hongarije en Roemenië maken vanaf 1 mei deel uit van de EMEA-regio, de grootste business unit binnen de Manpower-organisatie. Tot nu toe werd Oost-Europa centraal vanuit Frankrijk aangestuurd, maar door de integratie in EMEA is een betere geografische en strategische afstemming mogelijk, met name met buurlanden als Oostenrijk en Duitsland.

Manpower speelt met deze uitbreiding in op een steeds groter wordende mobiliteit op de arbeidsmarkt binnen Europa. En de, als gevolg daarvan, groeiende vraag van (internationale) organisaties naar HR-dienstverlening op Europees niveau. Zodat zij maximaal gebruik kunnen maken van de capaciteiten en talenten uit de diverse Europese landen. De uitbreiding van de EMEA regio zal er voor zorgen dat de communicatie (en dus de
dienstverlening) tussen de Europese landen sneller en gemakkelijker wordt.

Manpower opereert voornamelijk op basis van een landenmodel met een gestroomlijnd en zeer mobiel Europees directieteam onder leiding van Barbara Beck (President EMEA). Hiervoor was zij hoofd van de Noord-Amerikaanse business unit van Manpower. Zij ziet de volgende voordelen van de uitbreiding: Manpower heeft al een leidende marktpositie in deze landen en de kennis van de markt in Oost-Europa is zeer groot.
Door de Oost-Europese landen onder de EMEA-paraplu te brengen is Manpower in staat om de potentiële mogelijkheden in dit gebied optimaal te benutten, met name in de landen met een sterke economische groei. Door de integratie in de EMEA-regio kunnen wij ons concentreren op de ontwikkeling van nieuwe groeimarkten in Oost-Europa, waardoor wij ons marktaandeel en onze marktpresentie kunnen vergroten.

Manpower Inc.
Manpower Inc. is wereldwijd leider op het gebied van personeelsdiensten, dankzij het ontwikkelen en leveren van eigentijdse services waarmee opdrachtgevers op de dynamische arbeidsmarkt een winnende koers kunnen volgen. Het bedrijf heeft een omzet van $16 miljard en verzorgt een breed dienstenpakket voor de gehele wereld van werk, inclusief de werving van personeel op vaste, tijdelijke of contractbasis, assessment en selectie, training, outplacement, outsourcing en consulting. Manpowers wereldwijde netwerk van 4.400 vestigingen in 72 landen en gebiedsdelen stelt het bedrijf in staat jaarlijks aan de wensen van 400.000 opdrachtgevers tegemoet te komen. Deze klantenkring omvat zowel kleine en middelgrote bedrijven in alle sectoren als 's werelds grootste multinationals. De focus van Manpowers werk is gericht op het vergroten van de productiviteit door verbeterde kwaliteit, efficiëntie en kostenreductie, waardoor opdrachtgevers zich beter op hun kernactiviteiten kunnen richten. Naast de merknaam Manpower hanteren wij de merknamen Manpower Professional, Right Management, Jefferson Wells en Elan. Voor meer informatie over Manpower Inc. kunt u terecht op www.manpower.com.

Trefwoorden: Hr, Recruitment, Samenwerking

Contact Manpower Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share