Meesters Van Dijck

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parelmoervlinder 19 , 1113 KV Diemen, Noord-Holland

E-mail

Over Meesters Van Dijck

Meesters Van Dijck is een laagdrempelig bureau voor professioneel bewind, bewind/mentorschap en curatele, alsmede een bureau voor juridisch advies voor particulieren en bedrijven.

Laagdrempelig, want:

Meesters Van Dijck vindt dat gedegen juridische advisering en ondersteuning eigenlijk voor iedere portemonnee haalbaar moet zijn. Meesters Van Dijck hanteert daarom een gunstig uurtarief en brengt geen kantoorkosten in rekening. En heeft u af en toe een korte telefonische vraag over uw kwestie, dan zult u de tijd die daarmee is gemoeid niet op uw rekening terugvinden. De tarieven voor bewind, mentorschap en curatele worden door de overheid bepaald.
Meesters Van Dijck is flexibel in het maken van afspraken. Heeft u overdag geen tijd, dan kunt u ’s avonds of in het weekend langskomen.
Meesters Van Dijck is ook feitelijk goed bereikbaar: zo is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.
Meesters Van Dijck kijkt niet alleen met een juridische bril naar kwesties, maar heeft ook de expertise financiële, economische en personele afwegingen in haar advies te betrekken.

Kaart

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Meesters Van Dijck in Parelmoervlinder 19, Diemen Noord-Holland 1113 KV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Diemen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Diemen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Diemen Noord-Holland, 1113 KV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817531]