Met OBIBO Sleep&Go™ kunnen baby’s nu eindelijk doorslapen

Met OBIBO Sleep&Go™ kunnen baby’s nu eindelijk doorslapen van Obibo

Door: Obibo  11-07-2009
Trefwoorden: Babyslaapzak, Baby Slaapkamer, Designer Baby Textiel

Alle ouders kennen de situatie: je bent op bezoek, je kindje is gaan slapen en als je met de auto naar huis wilt gaan, wordt je kleine wakker. De slaapzak moet namelijk uit, want anders kan de gordel van het autostoeltje niet vast. OBIBO heeft nu de oplossing. Met de lancering van het speciale Sleep&Go™concept past de OBIBO slaapzak moeiteloos in ieder kinderzitje.

OBIBO is een nieuw, oer-Hollands merk dat staat voor kwaliteit, functionaliteit en vrolijk design. Met babyslaapzakken die geschikt zijn voor thuis én voor onderweg.

Eigenschappen van OBIBO slaapzakken:
• Kleurrijk en hip design
• Nederlands kwaliteitsproduct
• Ook geschikt voor in het autostoeltje

Naast slaapzakjes heeft OBIBO voedingskussens en voedingskussenhoezen in haar assortiment.

Irma de Groot, oprichter van OBIBO: "We zijn er trots op dat onze OBIBO producten 100% Nederlands zijn. We ontwerpen en produceren alles in eigen land en kunnen zo onze hoge kwaliteit continue controleren en garanderen. We hebben veel tijd gestoken in de ontwikkeling van het juiste design en het vinden van de beste materialen en leveranciers. Alle OBIBO producten dragen het 'Product of Holland keurmerk' (www.product-of-holland.nl). Dit logo garandeert dat onze slaapzakken Nederlands fabricaat zijn."

De producten zijn momenteel uitsluitend te bestellen via www.obibo.nl. De slaapzakjes zijn verkrijgbaar vanaf € 39,95.

Trefwoorden: Baby Slaapkamer, Babyslaapzak, Designer Baby Textiel, Slaapzak Voor In Autostoeltje, Voedingskussenhoes, Voedingskussens,

Contact Obibo

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share