Winchester coaching en training

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schelpenhoek 5 , 1112 DE Diemen, Noord-Holland

E-mail

Over Winchester coaching en training

Het is mijn missie is om jou deskundig te begeleiden op je pad naar zelfverwerkelijking. Om datgene wat je diep van binnen al weet nu te ontsluiten. Zodat je op eigen kracht energiek, ontspannen, vrij en productief kunt zijn, gezonder leeft en je gelukkiger voelt. Het maakt niet uit of dat is op je werk, in je studie, je relatie of gewoon thuis op de bank. Het gaat erom dat je simpelweg HELEMAAL JEZELF kunt zijn!

Ik werk doelgericht, met sensitiviteit, intuïtie, humor en een flinke portie gezond verstand. Vanuit mijn kennis en ervaring kan ik je krachtige tools aanreiken om je doelen te bereiken. Mijn werkwijze is altijd persoonlijk maatwerk.

Voor de beste resultaten werk ik met allerlei technieken: NLP, lichaamsgericht werk, systemisch (relationeel) werk en creatieve oefeningen. Mijn aanpak zorgt er voor dat jij met TROTS weer de regie neemt over je eigen leven!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Winchester-Coaching-en-Training/800192056765771

Categorieën: Life Coaching, Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Winchester coaching en training in Schelpenhoek 5, Diemen Noord-Holland 1112 DE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Diemen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Diemen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Diemen Noord-Holland, 1112 DE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822353]