Uitvaartverzorging Meijer-Dam

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Clarissenhof 29 , 1115 CA Duivendrecht, Noord-Holland

E-mail

Over Uitvaartverzorging Meijer-Dam

De Uitvaartondernemer in Duivendrecht voor een afscheid in alle rust.

Meijer-Dam Uitvaartverzorging is een betrokken uitvaartonderemer uit Duivendrecht die als geen ander begrijpt hoe moeilijk het verlies van een dierbare is. Het is daarom fijn als u veel van de bijkomende zaken aan ons kan overlaten. U hebt al genoeg aan uw hoofd. Wij geven u de ruimte om op gepaste wijze uw laatste eer te betonen aan de overledene. Vanuit een respectvol en persoonlijk uitgangspunt regelen wij alle zaken met betrekking tot de uitvaart. Op geheel passende wijze bespreken wij met u alle mogelijkheden. Vervolgens vertalen wij deze naar een uitvaartdienst die eer doet aan het leven van de overledene. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.

Diensten

Wij bieden een persoonlijke begeleiding bij de voorbereiding én de uitvoering van de uitvaart, een eervolle opbaring in een rustige rouwkamer naar keuze, of bij u thuis, en de gehele organisatie en uitvoering van afscheidsbijeenkomsten. Wij geven daarbij deskundig advies over de diverse mogelijkheden met betrekking tot het afscheid van uw dierbare. Wij zijn ons als geen ander bewust van de emotionele geladenheid van deze moeilijke dag. Wij staan u met raad en daad bij, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid van uw geliefde familielid, vriend of partner.

Garanties.

Ons Uitvaartonderneming in Duivendrecht garandeert heldere afspraken over de uitvoering en de prijs, zorgt voor een zorgvuldige naleving van al onze afspraken en diensten; wij weten wat ons te doen staat op deze zware dag. U zult zich volledig kunnen bezighouden met het afscheidsmoment. Wij zorgen dat alle zaken eromheen deskundig en met oog voor uw wensen en die van de overledene worden uitgevoerd. Als respectvol uitvaartondernemer kunnen wij u bovendien garanderen dat er geen enkel onpersoonlijk winstbejag wordt nagestreefd.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uitvaartverzorging Meijer-Dam in Clarissenhof 29, Duivendrecht Noord-Holland 1115 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Duivendrecht Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Duivendrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Duivendrecht Noord-Holland, 1115 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823743]