Boon Edam Nederland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ambachtstraat 4 , 1135 GG Edam, Noord-Holland
Edam-Volendam, Zaanstreek

E-mail

Over Boon Edam Nederland BV

Over Boon Edam

Focus op onze Klanten
Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland en met 140 jaar ervaring hebben we een ongeëvenaarde expertise in het beheersen van passantenstromen in kantoren, luchthavens, gezondheidscentra, hotels en alle andere denkbare gebouwen. Wij richten ons op het bieden van een optimale ‘Boon Edam ervaring’ aan onze klanten en hun klanten. Door uitstekende samenwerking met u, onze klant, bepalen we de vereisten voor de mobility hotspots in uw gebouw en ontwikkelen wij voor u een maatwerkoplossing op drie terreinen: duurzaamheid, beveiliging en service.

Wereldwijd Aanwezig
Dankzij ons wereldwijde distributienetwerk kunnen we de Boon Edam Experience overal en altijd aanbieden. Met onze productiefaciliteiten in China, Nederland en de Verenigde Staten kunnen we zo dicht mogelijk bij onze markten produceren en houden we de transportroutes zo kort mogelijk. Een wereldwijd netwerk van 20 dochterbedrijven in Europa, Azië en Amerika en exclusieve distributeurs in ruim 55 andere landen combineren de wereldwijde expertise van Boon Edam met gespecialiseerde kennis van onze lokale markten.

Missie
Gebaseerd op onze jarenlange ervaring, is het onze missie om de beste, meest innovatieve en effectieve entreeoplossingen ter wereld te maken voor onze klanten en hun klanten door middel van een maatwerk aanpak.

Visie
Met de toename van de wereldwijde mobiliteit en dynamische werkomgevingen is er een groeiende vraag naar intelligente, beveiligde en tegelijkertijd gastvrije entreeoplossingen in – zoals wij dat noemen - ‘mobility hotspots’.

Ambitie
Als één Boon Edam, in particulier eigendom, trots op onze geschiedenis en vol verwachting uitkijkend naar de toekomst, garanderen we ons bestaan voor de komende 140 jaar door lokaal ondernemerschap binnen onze eigen organisatie met internationale sturing en ondersteuning.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/boonedam

Categorieën: Security Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Boon Edam Nederland BV in Ambachtstraat 4, Edam Noord-Holland 1135 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Edam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Edam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Edam Noord-Holland, 1135 GG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3761040]