Boon Edam presenteert nieuwe beveiligingstechnologie StereoVision 2 tijdens beurs Security Essen 201

Boon Edam presenteert nieuwe beveiligingstechnologie StereoVision 2 tijdens beurs Security Essen 201 van Koninklijke Boon Edam

Door: Koninklijke Boon Edam  24-09-2012
Trefwoorden: Bouw, Security, Beveiliging

 Edam – Nederland, 21 september 2012 – Op dinsdag 25 september start de Security Essen 2012, hét tweejaarlijkse internationale evenement op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid voor de professionele en zakelijke markt. Meer dan 1000 exposanten presenteren hier de laatste ontwikkelingen in de branche. Koninklijke Boon Edam International presenteert o.a. de nieuwe en verbeterde beveiligingstechnologie StereoVision 2.

Ongekend hoog beveiligingsniveau
StereoVision 2 is een geavanceerd beveiligingssysteem dat gebruik maakt van 3D-infraroodtechnologie om te detecteren of er één of meerdere personen in een beveiligingsdeur aanwezig zijn. Het systeem biedt een ongekend hoog beveiligingsniveau tegen elke vorm van meeglippen (Piggybacking ) of meelopen (Tailgating) en kan worden geïnstalleerd in beveiligingssluizen van het type Circlelock en beveiligingsdraaideuren van het type Tourlock 180+90. Het nieuwe StereoVision 2-systeem kan zéér vergaand worden aangepast en zéér nauwkeurig worden ingesteld om te waarborgen dat alleen bevoegde personen toegang tot een ruimte krijgen. Op de stand van Boon Edam worden uitgebreide demo’s gegeven van het StereoVision 2 systeem op een Tourlock beveiligingsdraaideur.

Speedlane en Swinglane doorloopsluizen
De Speedlane doorloopsluizen die worden gepresenteerd op de stand zijn ontworpen om een barrière op te werpen tussen een beveiligd en niet-beveiligd gebied binnen een gebouw. De Speedlane zorgt daarbij voor een snelle, soepele en efficiënte toegangscontrole. Door de ingebouwde technologie wordt ongeautoriseerd meelopen, zowel tegelijk als vlak na een passant, onmiddellijk gedetecteerd. Bij de Swinglane doorloopsluis zijn de voordelen van een lange detectiedoorgang gecombineerd met het ruimtelijke effect van een transparant beveiligingsproduct. Het resultaat is een beveiligingsbarrière met een hoge capaciteit en een groot gebruikersgemak waarbij meelopen wordt voorkomen.

Turnlock draaikruis
Het op de stand gepresenteerde Turnlock 100 draaikruis is een robuust uitgevoerd draaikruis met diverse afwerkings- en samenstellingsopties dat vaak wordt gebruikt in buitensituaties met een intensieve doorgangsbelasting.

Bezoek Boon Edam in Hal 5.0, stand 203
Naast onze Duitse- en Engelse collega’s, zijn er ook mensen van Boon Edam Nederland aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de producten, oplossingen en diensten van Boon Edam.

Trefwoorden: Automatische Draaideur, Automatische Draaideuren, Beveiliging, Beveiligingsbarrières, Beveiligingsdeur, Beveiligingspoortje, Beveiligingspoortjes, Beveiligingsproducten, Beveiligingssluis, Boon, Bouw, Buitenbeveiliging, Doorloopsluis, Draaideur, Draaideuren, Draaikruis, Graad Beveiligingsdeuren, Innovatief, Security, Security Deur, Security Draaikruis, Toegangscontrole, Toegangscontroleproducten,

Ander nieuws en updates van Koninklijke Boon Edam

Commissaris van de Koning Remkes op werkbezoek bij Koninklijke Boon Edam van Koninklijke Boon Edam thumbnail
30-06-2016

Commissaris van de Koning Remkes op werkbezoek bij Koninklijke Boon Edam

Commissaris van de Koning Remkes heeft, samen met het college van B&W van de gemeente Edam-Volendam, op woensdag 29 juni een werkbezoek gebracht aan Koninklijke Boon Edam.


Boon Edam Lanceert Slankste Toegangspoortje met Enkele Deurvleugel van Koninklijke Boon Edam thumbnail
21-06-2016

Boon Edam Lanceert Slankste Toegangspoortje met Enkele Deurvleugel

Koninklijke Boon Edam introduceert vandaag de Winglock Swing: een intuïtief, elegant nieuw toegangspoortje met enkele deurvleugel.


Klanten en Architecten zeer Tevreden over Producten en Dienstverlening Boon Edam van Koninklijke Boon Edam thumbnail
25-09-2015

Klanten en Architecten zeer Tevreden over Producten en Dienstverlening Boon Edam

Uit het klanttevredenheidsonderzoek van Koninklijke Boon Edam bleek dat zowel de architecten als de klanten zeer tevreden waren over de producten en dienstverlening van Boon Edam.


Boon Edam opent eigen vestiging in Milaan, Italië van Koninklijke Boon Edam thumbnail
21-09-2015

Boon Edam opent eigen vestiging in Milaan, Italië

Koninklijke Boon Edam kondigde vandaag aan dat het bedrijf, na een lange historie met distributiepartners in Italië, een eigen vestiging heeft geopend in Milaan, Italië. Boon Edam Italia S.r.l. is de 12e vestiging in Europa van de in totaal 21 vestigingen wereldwijd.


Nieuwe Deuren Gaan Open voor Boon Edam in Australië van Koninklijke Boon Edam thumbnail
06-08-2015

Nieuwe Deuren Gaan Open voor Boon Edam in Australië

Koninklijke Boon Edam International B.V., wereldwijd marktleider in entreeoplossingen, heeft in augustus het netwerk met dochterondernemingen uitgebreid met een verkoop- en servicevestiging in Sydney in Australië.


Aanzienlijke uitbreiding divisie automatische schuifdeuren Boon Edam van Koninklijke Boon Edam thumbnail
03-08-2015

Aanzienlijke uitbreiding divisie automatische schuifdeuren Boon Edam

Boon Edam heeft per 1 juni een extra bedrijfspand in Edam in gebruik genomen ten behoeve van de productie en assemblage van automatische schuifdeuren. De investering in het pand is een direct gevolg van de sterk groeiende stroom opdrachten voor deze producten vanuit aannemers en directe opdrachtgevers.


Zeer bijzondere entreeoplossing voor Southern General Ziekenhuis in Glasgow van Koninklijke Boon Edam thumbnail
03-08-2015

Zeer bijzondere entreeoplossing voor Southern General Ziekenhuis in Glasgow

Het Southern General Ziekenhuis in Glasgow heeft gekozen voor een nauwe samenwerking met Boon Edam. Door een Duotour draaideur met geïntegreerde automatische schuifdeuren te installeren, met daarnaast aan beide zijden een gebogen corridor met 4 automatische deuren heeft de entree van het ziekenhuis niet alleen een esthetisch en bijzonder design, maar dient het ook als multifunctionele entree van dit prestigieuze gebouw.


Boon Edam opent Verkoop- & Servicekantoor in New York van Koninklijke Boon Edam thumbnail
08-04-2015

Boon Edam opent Verkoop- & Servicekantoor in New York

Koninklijke Boon Edam kondigde vandaag aan dat het bedrijf een full service kantoor in Manhattan, New York City zal openen op Broadway Avenue. Dit is de eerste keer dat het bedrijf een kantoor in de V.S. opent buiten het hoofdkantoor in Lillington, NC. Het kantoor opent op 1 mei 2015 en wordt gevestigd net ten noorden van de beroemde Flatiron Building op 1140 Broadway.


Boon Edam Verbreekt Eigen Wereldrecord met Installatie Hoogst Geplaatste Draaideur in Dubai van Koninklijke Boon Edam thumbnail
25-02-2015

Boon Edam Verbreekt Eigen Wereldrecord met Installatie Hoogst Geplaatste Draaideur in Dubai

Boon Edam Verbreekt Eigen Wereldrecord met Installatie Hoogst Geplaatste Draaideur in Dubai


Draaideuren van Boon Edam voor Fondation Louis Vuitton van Koninklijke Boon Edam thumbnail
12-02-2015

Draaideuren van Boon Edam voor Fondation Louis Vuitton

Na grondige renovatiewerkzaamheden die in 2008 van start gingen, opende Fondation Louis Vuitton in Parijs eind oktober 2014 de deuren voor het publiek. Fondation Louis Vuitton behartigt het aanbod van kunst en cultuur en herbergt een permanente kunstcollectie uit de persoonlijke verzameling van Bernard Arnault, voorzitter en CEO van LVMH, het moederbedrijf van het Franse modehuis. In het moderne, nieuwe gebouw heeft Boon Edam vier Tourniket-draaideuren geïnstalleerd.


Design meets Security: Boon Edam lanceert Revolutionaire Serie Toegangscontrolepoortjes in Europa van Koninklijke Boon Edam thumbnail
26-01-2015

Design meets Security: Boon Edam lanceert Revolutionaire Serie Toegangscontrolepoortjes in Europa

Design meets Security: Boon Edam lanceert Revolutionaire Serie Toegangscontrolepoortjes in Europa


Boon Edam Haalt Order Binnen voor Eerste Self-Boarding Doorloopsluizen in China van Koninklijke Boon Edam thumbnail
12-01-2015

Boon Edam Haalt Order Binnen voor Eerste Self-Boarding Doorloopsluizen in China

Koninklijke Boon Edam heeft de opdracht binnengehaald voor de levering en installatie van een dubbele Airport Swinglane self-service gate op Xiamen International Airport in China. Dit project is het eerste officiële self-boarding systeem in China dat niet is geïnstalleerd als pilotproject.


Boon Edam Past Bijzondere Deurconstructie toe in Markthal Rotterdam van Koninklijke Boon Edam thumbnail
02-10-2014

Boon Edam Past Bijzondere Deurconstructie toe in Markthal Rotterdam

Op 1 oktober opende Koningin Máxima de gloednieuwe Markthal in Rotterdam. Na wereldsteden als Barcelona, Stockholm en Boedapest heeft nu ook Rotterdam een overdekte marktvloer. Boon Edam paste een bijzondere deurconstructie toe in de Markthal.


Boon Edam en Lyon-Saint Exupéry Airport Werken Samen om Passagiers de Controle te Geven van Koninklijke Boon Edam thumbnail
01-08-2014

Boon Edam en Lyon-Saint Exupéry Airport Werken Samen om Passagiers de Controle te Geven

Lyon-Saint Exupéry Airport, een van de toonaangevende luchthavens in Frankrijk, heeft gekozen voor samenwerking met Boon Edam om de frequent flyer passagiers een soepeler transit door de luchthaven te kunnen bieden. Door het installeren van Airport Swinglane self-service gates bij de pre-screening van de beveiliging kan de luchthaven garanderen dat er een hoog veiligheidsniveau wordt gehandhaafd, terwijl wachtrijen worden verkort en passagiers zelf de controle krijgen.


Speciale Deuren van Boon Edam Onderdeel van Innovatieve Uitbreiding Mauritshuis van Koninklijke Boon Edam thumbnail
01-08-2014

Speciale Deuren van Boon Edam Onderdeel van Innovatieve Uitbreiding Mauritshuis

Vandaag opent het Mauritshuis – na een verbouwing van twee jaar – opnieuw haar deuren. Het Mauritshuis bevindt zich in het hart van Den Haag en staat wereldwijd bekend om haar hoogwaardige collectie kunst. Er zijn ruim tweehonderd topstukken van Hollandse en Vlaamse meesters te vinden in de intieme museumzalen van dit zeventiende-eeuwse monument. Boon Edam heeft twee speciale draaideuren geplaatst in het nieuwbouwgedeelte van museum.