Design meets Security: Boon Edam lanceert Revolutionaire Serie Toegangscontrolepoortjes in Europa

Design meets Security: Boon Edam lanceert Revolutionaire Serie Toegangscontrolepoortjes in Europa van Koninklijke Boon Edam

Door: Koninklijke Boon Edam  26-01-2015
Trefwoorden: Design, Security, Beveiliging

Edam - Nederland, 26 januari 2015 – De zakelijke wereld verandert continu. Met de toenemende drukte in en rond gebouwen moeten zowel de beveiligde gebieden binnen een gebouw als de persoonlijke veiligheid van de aanwezige mensen gegarandeerd worden. Boon Edam heeft dit erkend en introduceert een compleet nieuwe designserie beveiligingspoortjes die zorgen voor een vloeiende doorstroom van grote aantallen mensen die een gebouw betreden of door een gebouw bewegen. De vraag die daarvoor centraal stond: hoe kan een beveiligd entreegebied worden gerealiseerd, dat toch een uitnodigende uitstraling heeft op de bezoeker?

De Aanleiding: het veranderende Bedrijfsleven
In het bedrijfsleven is de traditionele werkdag van 9 tot 5 vervangen door een cultuur van 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarom is een nieuwe visie op gebouwbeveiliging nodig, want deze werkomstandigheden maken het lastig om bij te houden wie, waar en wanneer in het gebouw is. Met het oog op deze veranderende situatie heeft Boon Edam met behulp van nieuwe technologieën en premium materialen de nieuwe Speedlane Lifeline serie ontwikkeld die bestaat uit een collectie vernieuwende en zeer customisable beveiligingspoortjes voor toegangscontrole.

Gedragsstudie
Alvorens de eisen voor nieuwe oplossingen te bepalen, heeft Boon Edam het gedrag van voetgangers in gebouwen bestudeerd en daarnaast geluisterd naar klanten en niet-klanten, waaronder architecten, gebouwbeheerders en huurders. Daarnaast zijn er gesprekken met en onderzoeken geweest onder een aantal securityspecialisten. De inzichten die tijdens de onderzoeken zijn opgedaan, openden een nieuwe wereld van mogelijkheden voor het bedrijf om iets unieks te creëren.

“Bij het steeds dynamischer worden van de werkomgevingen zien wij dat de behoefte aan beveiligingsmaatregelen ook steeds groter wordt. Daarom zijn wij zaken vanuit een ander perspectief gaan bekijken en hebben we de noodzakelijke stappen voorwaarts gedaan om aan de veranderende eisen tegemoet te komen.” verduidelijkt Daan van Beusekom, Product Manager bij Boon Edam.

“Zoals de naam ‘Lifeline’ al aangeeft, gedraagt onze entreeoplossing zich als een interactief product naar de gebruikers. Omdat wij een revolutionair entreemanagementsysteem neer wilden zetten, hebben wij de Speedlane Lifeline serie ontworpen om intuïtief te zijn, om te interacteren met de personen die het product benaderen en om deze personen veilig door het product heen te loodsen naar hun bestemming.”

Intuïtief, Interactief, Innovatief
De nieuwe collectie, die o.a. het rankste toegangscontrolepoortje in de industrie omvat, bestaat uit drie modellen, de Slide, Swing en Open, met elk een reeks van design- en functionele opties. Of er nu een hoger beveiligingsniveau gewenst is of toegangsmogelijkheden voor mindervaliden, elke combinatie is mogelijk. Omdat iedere entreesituatie anders is, is de Lifeline serie modulair opgezet en zeer customisable. Klanten kunnen hun gekozen oplossing accentueren door te kiezen uit een scala van verschillende kleuren en afwerkingen. Of men nu een statement wilt maken, het entreegebied wil aanpassen aan de huisstijl of een harmonieus interieur wil creëren, de collectie kan volledig worden aangepast aan de laatste design trends.

Verkrijgbaar in Europa
De Speedlane Lifeline serie is verkrijgbaar vanaf 26 januari 2015 en kan via de Boon Edam bedrijven en distributeurs in heel Europa worden besteld. Geïnteresseerden hebben ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de showroom in Edam, waar de volledige collectie te bewonderen is. Bezoeken kunnen via de website aangevraagd worden.

Trefwoorden: Beveiliging, Beveiligingspoortje, boon edam, Design, Doorloopsluis, entree, entreegebied, Security, speedlane, Toegangscontrole,

Ander nieuws en updates van Koninklijke Boon Edam

Commissaris van de Koning Remkes op werkbezoek bij Koninklijke Boon Edam van Koninklijke Boon Edam thumbnail
30-06-2016

Commissaris van de Koning Remkes op werkbezoek bij Koninklijke Boon Edam

Commissaris van de Koning Remkes heeft, samen met het college van B&W van de gemeente Edam-Volendam, op woensdag 29 juni een werkbezoek gebracht aan Koninklijke Boon Edam.


Boon Edam Lanceert Slankste Toegangspoortje met Enkele Deurvleugel van Koninklijke Boon Edam thumbnail
21-06-2016

Boon Edam Lanceert Slankste Toegangspoortje met Enkele Deurvleugel

Koninklijke Boon Edam introduceert vandaag de Winglock Swing: een intuïtief, elegant nieuw toegangspoortje met enkele deurvleugel.


Klanten en Architecten zeer Tevreden over Producten en Dienstverlening Boon Edam van Koninklijke Boon Edam thumbnail
25-09-2015

Klanten en Architecten zeer Tevreden over Producten en Dienstverlening Boon Edam

Uit het klanttevredenheidsonderzoek van Koninklijke Boon Edam bleek dat zowel de architecten als de klanten zeer tevreden waren over de producten en dienstverlening van Boon Edam.


Boon Edam opent eigen vestiging in Milaan, Italië van Koninklijke Boon Edam thumbnail
21-09-2015

Boon Edam opent eigen vestiging in Milaan, Italië

Koninklijke Boon Edam kondigde vandaag aan dat het bedrijf, na een lange historie met distributiepartners in Italië, een eigen vestiging heeft geopend in Milaan, Italië. Boon Edam Italia S.r.l. is de 12e vestiging in Europa van de in totaal 21 vestigingen wereldwijd.


Nieuwe Deuren Gaan Open voor Boon Edam in Australië van Koninklijke Boon Edam thumbnail
06-08-2015

Nieuwe Deuren Gaan Open voor Boon Edam in Australië

Koninklijke Boon Edam International B.V., wereldwijd marktleider in entreeoplossingen, heeft in augustus het netwerk met dochterondernemingen uitgebreid met een verkoop- en servicevestiging in Sydney in Australië.


Aanzienlijke uitbreiding divisie automatische schuifdeuren Boon Edam van Koninklijke Boon Edam thumbnail
03-08-2015

Aanzienlijke uitbreiding divisie automatische schuifdeuren Boon Edam

Boon Edam heeft per 1 juni een extra bedrijfspand in Edam in gebruik genomen ten behoeve van de productie en assemblage van automatische schuifdeuren. De investering in het pand is een direct gevolg van de sterk groeiende stroom opdrachten voor deze producten vanuit aannemers en directe opdrachtgevers.


Zeer bijzondere entreeoplossing voor Southern General Ziekenhuis in Glasgow van Koninklijke Boon Edam thumbnail
03-08-2015

Zeer bijzondere entreeoplossing voor Southern General Ziekenhuis in Glasgow

Het Southern General Ziekenhuis in Glasgow heeft gekozen voor een nauwe samenwerking met Boon Edam. Door een Duotour draaideur met geïntegreerde automatische schuifdeuren te installeren, met daarnaast aan beide zijden een gebogen corridor met 4 automatische deuren heeft de entree van het ziekenhuis niet alleen een esthetisch en bijzonder design, maar dient het ook als multifunctionele entree van dit prestigieuze gebouw.


Boon Edam opent Verkoop- & Servicekantoor in New York van Koninklijke Boon Edam thumbnail
08-04-2015

Boon Edam opent Verkoop- & Servicekantoor in New York

Koninklijke Boon Edam kondigde vandaag aan dat het bedrijf een full service kantoor in Manhattan, New York City zal openen op Broadway Avenue. Dit is de eerste keer dat het bedrijf een kantoor in de V.S. opent buiten het hoofdkantoor in Lillington, NC. Het kantoor opent op 1 mei 2015 en wordt gevestigd net ten noorden van de beroemde Flatiron Building op 1140 Broadway.


Boon Edam Verbreekt Eigen Wereldrecord met Installatie Hoogst Geplaatste Draaideur in Dubai van Koninklijke Boon Edam thumbnail
25-02-2015

Boon Edam Verbreekt Eigen Wereldrecord met Installatie Hoogst Geplaatste Draaideur in Dubai

Boon Edam Verbreekt Eigen Wereldrecord met Installatie Hoogst Geplaatste Draaideur in Dubai


Draaideuren van Boon Edam voor Fondation Louis Vuitton van Koninklijke Boon Edam thumbnail
12-02-2015

Draaideuren van Boon Edam voor Fondation Louis Vuitton

Na grondige renovatiewerkzaamheden die in 2008 van start gingen, opende Fondation Louis Vuitton in Parijs eind oktober 2014 de deuren voor het publiek. Fondation Louis Vuitton behartigt het aanbod van kunst en cultuur en herbergt een permanente kunstcollectie uit de persoonlijke verzameling van Bernard Arnault, voorzitter en CEO van LVMH, het moederbedrijf van het Franse modehuis. In het moderne, nieuwe gebouw heeft Boon Edam vier Tourniket-draaideuren geïnstalleerd.


Boon Edam Haalt Order Binnen voor Eerste Self-Boarding Doorloopsluizen in China van Koninklijke Boon Edam thumbnail
12-01-2015

Boon Edam Haalt Order Binnen voor Eerste Self-Boarding Doorloopsluizen in China

Koninklijke Boon Edam heeft de opdracht binnengehaald voor de levering en installatie van een dubbele Airport Swinglane self-service gate op Xiamen International Airport in China. Dit project is het eerste officiële self-boarding systeem in China dat niet is geïnstalleerd als pilotproject.


Boon Edam Past Bijzondere Deurconstructie toe in Markthal Rotterdam van Koninklijke Boon Edam thumbnail
02-10-2014

Boon Edam Past Bijzondere Deurconstructie toe in Markthal Rotterdam

Op 1 oktober opende Koningin Máxima de gloednieuwe Markthal in Rotterdam. Na wereldsteden als Barcelona, Stockholm en Boedapest heeft nu ook Rotterdam een overdekte marktvloer. Boon Edam paste een bijzondere deurconstructie toe in de Markthal.


Boon Edam en Lyon-Saint Exupéry Airport Werken Samen om Passagiers de Controle te Geven van Koninklijke Boon Edam thumbnail
01-08-2014

Boon Edam en Lyon-Saint Exupéry Airport Werken Samen om Passagiers de Controle te Geven

Lyon-Saint Exupéry Airport, een van de toonaangevende luchthavens in Frankrijk, heeft gekozen voor samenwerking met Boon Edam om de frequent flyer passagiers een soepeler transit door de luchthaven te kunnen bieden. Door het installeren van Airport Swinglane self-service gates bij de pre-screening van de beveiliging kan de luchthaven garanderen dat er een hoog veiligheidsniveau wordt gehandhaafd, terwijl wachtrijen worden verkort en passagiers zelf de controle krijgen.


Speciale Deuren van Boon Edam Onderdeel van Innovatieve Uitbreiding Mauritshuis van Koninklijke Boon Edam thumbnail
01-08-2014

Speciale Deuren van Boon Edam Onderdeel van Innovatieve Uitbreiding Mauritshuis

Vandaag opent het Mauritshuis – na een verbouwing van twee jaar – opnieuw haar deuren. Het Mauritshuis bevindt zich in het hart van Den Haag en staat wereldwijd bekend om haar hoogwaardige collectie kunst. Er zijn ruim tweehonderd topstukken van Hollandse en Vlaamse meesters te vinden in de intieme museumzalen van dit zeventiende-eeuwse monument. Boon Edam heeft twee speciale draaideuren geplaatst in het nieuwbouwgedeelte van museum.