HYVA, ROYAL BOON EDAM EN SPIL GAMES GROUP GENOMINEERD VOOR DE CATHAY PACIFIC CHINA TRADER AWARD 2008

Door: Koninklijke Boon Edam  06-10-2008
Trefwoorden: Beveiliging, Boon, Draaideuren

Hyva is leverancier van transportoplossingen voor het wegtransport en produceert hydraulische kipperinstallaties, laadkranen, containerafzet installaties, afvalcompactors, schuivende vloeren en vele andere producten. In 2004 is het eerste kantoor van Hyva in China geopend en inmiddels leveren zij met 3 vestigingen afval inzamelings- en verwerkingsinstallaties aan veelal de gemeentelijke overheden van een groot aantal steden in heel China.

Royal Boon Edam begon in 1873 als timmerfabriek en ging zich in 1970 volledig richten op draaideuren. Onder leiding van de aandeelhoudersfamilie Huber is een unieke leiderspositie gebouwd in de markt voor draaideuren en beveiligingsbarrières. Sinds 2002 heeft Boon Edam zijn productie opgezet in Beijing. Sindsdien heeft Royal Boon Edam meer dan 60% marktaandeel in exclusieve hotels in China maar plaatsen ze ook deuren in het CCTV Building en worden de twee hoogste draaideuren ter wereld geplaatst in het China World Trade Tower in Beijing.

Spil Games Group is marktleider op het gebied van onlinegame portals en gaming traffic. In China is Spil Games in twee jaar uitgegroeid tot de een na grootste speler op het gebied van flash games (gratis spelletjes) met de websites game.com.cn en xiaoyouxi.com en daarmee de grootste buitenlandse game site in China met ruim 21 miljoen unieke bezoekers per maand. In Shanghai heeft Spil Games tevens een eigen game development studio opgezet waar de meeste games bedacht worden. Deze studio is nu al de grootste flash games studio in China.

De uiteindelijke winnaar van de China Trader Award zal op donderdagavond 13 november bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking op Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort. Naast de Award ontvangt de winnaar twee Business Class tickets naar Hong Kong en vijf overnachtingen binnen de Shangri-La Hotels en Resorts keten in Hong Kong. Dit jaar wordt ook de Hong Kong Shooting Star uitgereikt aan een jonge Nederlandse onderneming die opereert vanuit Hong Kong. De Lifetime Achievement Award wordt incidenteel uitgereikt en zal dit jaar in ontvangst worden genomen door dhr. Rattan Chadha, voormalig CEO van Mexx.

Trefwoorden: Beveiliging, Beveiligingspoortjes, Boon, Draaideur, Draaideuren, Koninklijke