Koninklijke Boon Edam op Safety & Security Amsterdam 2009

Koninklijke Boon Edam op Safety & Security Amsterdam 2009 van Koninklijke Boon Edam

Door: Koninklijke Boon Edam  15-04-2009
Trefwoorden: Security, Innovatief, Safety

Edam – Nederland, april 2009 - Op dinsdag 21 april start Safety & Security Amsterdam 2009, hét tweejaarlijkse evenement op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid voor de professionele en zakelijke markt.

Primeur: HPJ/FPJ beveilgingssluizen
Wij gebruiken deze beurs om de HPJ/FPJ beveiligingssluizen te introduceren in Nederland. HPJ/FPJ beveiligingssluizen zijn een modulair sluisconcept met een omvangrijke reeks van mogelijke deuropstellingen. De HPJ/FPJ beveiligingssluizen bieden een innovatieve oplossing voor het verhogen van de beveiliging bij een bestaande deur of voor het creëren van een speciaal ontworpen beveiligingsingang om de stroom van mensen in uw gebouw te monitoren. HPJ/FPJ beveiligingssluizen worden geproduceerd door Alluser Industrie in Italië en exclusief gedistribueerd door Koninklijke Boon Edam. Een topper!

Maar er is meer!
Naast de presentatie van onze HPJ/FPJ beveiligingssluizen kunnen wij u natuurlijk ook alles vertellen over de gecertificeerde klasse 3 inbraakwerende Tourniket draaideur en Circlock beveiligingsluis, die wij als enige fabrikant in Europa leveren. U ziet, er zijn zeer veel ontwikkelingen gaande bij Boon Edam op het gebied van beveiliging. Het is dus absoluut de moeite waard om langs te komen.

U bent van harte welkom op stand 11.611
Kent u hem nog van de Bouwbeurs? Ook op de Safety & Security hebben wij een échte Barista kunnen regelen, die het maken van kofie tot een ware kunst heeft verheven. Kortom, u moet even langskomen om hiervan te genieten.

Wij begroeten u graag op stand 11.611 op de Safety & Security Amsterdam 2009, van 21 t/m 23 april in de RAI Amsterdam

Trefwoorden: Alluser, Beveiligingssluis, Boon, Brandwerend, Draaideur, Innovatief, Safety, Security,