Koninklijke Boon Edam opent vestiging in Hong Kong

Koninklijke Boon Edam opent vestiging in Hong Kong van Koninklijke Boon Edam

Door: Koninklijke Boon Edam  23-08-2007
Trefwoorden: Ingangstechnieken

Edam – Nederland, augustus 2007 - Koninklijke Boon Edam Group Holding B.V., wereldwijd marktleider in ingangstechnieken, heeft een nieuwe verkoop- en serviceonderneming geopend in Hong Kong.

Het bedrijf in Hong Kong zal geleid worden door Paul Liu, die in Hong Kong vele jaren verkoopervaring heeft opgedaan in de constructiebranche. Boon Edam Hong Kong Ltd levert de complete Boon Edam range van entrees en toegangscontroleproducten, gesteund door lokale servicepunten in zowel Hongkong als Macao.

David Bunkall, directeur Group Marketing van Koninklijke Boon Edam Group Holding verklaart: “Hong Kong speelt een belangrijke rol in onze markt, zowel bij lokale projecten als vanwege het aantal bestekschrijvers en architecten in Hong Kong dat betrokken is bij grote projecten op het vasteland van China. Macao, met zijn groeiende casinomarkt, waarvoor Boon Edam in de afgelopen jaren de hoofdleverancier is geweest in Las Vegas, vertegenwoordigt eveneens sterke toekomstmogelijkheden. Deze markten werden eerder ondersteund vanuit ons belangrijkste Chinese dochterbedrijf in Peking, maar we erkennen het belang van het zo dicht mogelijk bij onze markten zitten en willen dat onze aanwezigheid op de markt en klantenondersteuning in Azië net zo sterk zijn als in Europa en Noord- en Zuid-Amerika”.

Meer informatie?

Kijk op www.boonedam.nl, mail naar [email protected] of bel:

Koninklijke Boon Edam Group Holding B.V.
Dhr. R. Wortel
Business Development Manager
Tel. (+31) 0299 38 08 08

of

Boon Edam Hong Kong Ltd
Paul Liu
General Manager
Tel. (+7) 0495 94 60 196
E-mail [email protected]

=== einde persbericht ===

Koninklijke Boon Edam

Koninklijke Boon Edam is opgericht in 1873. In de loop der jaren heeft Boon Edam zich ontwikkeld als marktleider in draaideuren en toonaangevend leverancier van beveiligingsproducten. Met dochterondernemingen in 14 landen, productiefaciliteiten in China, Nederland en de Verenigde Staten en geautoriseerde distributeurs in meer dan 40 landen, zijn de kernactiviteiten tegenwoordig voornamelijk toegespitst op Door Systems, Security Access en Advanced Door Care.

Downloads

Trefwoorden: Ingangstechnieken