Koninklijke Boon Edam opent vestiging in Rusland

Koninklijke Boon Edam opent vestiging in Rusland van Koninklijke Boon Edam

Door: Koninklijke Boon Edam  04-07-2007
Trefwoorden: Onderhoud, Service, Beveiligingsproducten

Edam – Nederland, juni 2007 - Koninklijke Boon Edam Group Holding B.V., wereldwijd marktleider in ingangstechnieken, heeft een nieuwe verkoop- en serviceonderneming geopend in Moskou, Rusland.

De leiding van de nieuwe Russische vestiging, Boon Edam LLC, ligt in handen van Alexey Nikolaev, iemand met bijzonder veel ervaring in de markt van ingangstechnologieën in Rusland. Boon Edam LLC levert de complete Boon Edam range van Door Systems, Security Access en Advanced Door Care producten en -diensten door heel Rusland.

Lourens Beijer, Business Development Director van Koninklijke Boon Edam Group Holding, licht toe, “Rusland is al jaren een belangrijke markt voor ons en we beschouwen de Russische Federatie als een groeiende markt met veel potentieel. We zullen onze relatie met het bestaande verkoopnetwerk voortzetten en tegelijkertijd onze eigen marktaanwezigheid ontwikkelen. Zo'n 22 jaar na de oprichting van onze eerste dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk is Boon Edam LLC onze 10e Europese dochteronderneming en deze vertegenwoordigt een belangrijke stap in onze plannen voor organische groei.

Koninklijke Boon Edam

Koninklijke Boon Edam is opgericht in 1873. In de loop der jaren heeft Boon Edam zich ontwikkeld als marktleider in draaideuren en toonaangevend leverancier van beveiligingsproducten. Met dochterondernemingen in 14 landen, productiefaciliteiten in China, Nederland en de Verenigde Staten en geautoriseerde distributeurs in meer dan 40 landen, zijn de kernactiviteiten tegenwoordig voornamelijk toegespitst op Door Systems, Security Access en Advanced Door Care.

Meer informatie?
Kijk op www.boonedam.nl, mail naar [email protected] of bel:

Koninklijke Boon Edam Group Holding B.V.
Dhr. R. Wortel
Business Development Manager
Tel. (+31) 0299 38 08 08

of

Boon Edam LLC
Alexey Nikolaev
General Manager
Tel (+7) 0495 94 60 196


Trefwoorden: Beveiligingsproducten, Entrees, Onderhoud, Service, Toegangscontroleproducten