Koninklijke Boon Edam zet nieuw distributeurnetwerk op in Zuid-Amerika

Koninklijke Boon Edam zet nieuw distributeurnetwerk op in Zuid-Amerika van Koninklijke Boon Edam

Door: Koninklijke Boon Edam  20-07-2007
Trefwoorden: Ingangstechnieken

Edam – Nederland, juli 2007 - Koninklijke Boon Edam Group Holding B.V., wereldwijd marktleider in ingangstechnieken, heeft een nieuw distributeurnetwerk opgezet in Zuid-Amerika. Nieuwe geautoriseerde distributeurs zijn aangesteld in Argentinië, Chili, Colombia en Peru om te kunnen voorzien in de stijgende vraag naar toegangsproducten in de groeiende Zuid-Amerikaanse markt.

Argentinië

Aitech Ingenaria S.R.L is gevestigd in Buenos Aires en is gespecialiseerd in levering van roestvast stalen producten aan de bouw-, voedings-, chemische-, plastic-, farmaceutische- en olie-industrie.

Chili

Portones Automaticos is marktleider in Chili voor automatische toegangssystemen en levert al langer dan 22 jaar automatische poorten en deuren, toegangscontrolesystemen en parkeersystemen.

Colombia

IVEGAS is opgericht in 1954 en heeft automatische deur- en toegangssystemen geproduceerd en gedistribueerd voor parkeerplaatsen, parkeergarages, luchthavens, transitsystemen, tolpoorten, winkelcentra en de industrie.

Peru

Furukawa Corporación is al ruim 50 jaar marktleider in Peru en levert een grote diversiteit aan glas-, staalbouw- en architectonische producten.

David Bunkall, Group Marketing Director van Koninklijke Boon Edam Group Holding, licht toe “Wij zien de Zuid-Amerikaanse markten als een belangrijke kans met veel potentieel. Deze nieuwe distributeurs gaan rechtstreeks werken met onze belangrijkste dochteronderneming in de VS, Boon Edam Tomsed Inc., gevestigd in Lillington, North Carolina en bieden een platform voor verdere uitbreiding in de regio.

Meer informatie?

Boon Edam Tomsed Inc
Dhr. Mark Borto
Vice President, Sales
Tel. (+1) 910 814 3800

=== einde persbericht ===

Koninklijke Boon Edam

Koninklijke Boon Edam is opgericht in 1873. In de loop der jaren heeft Boon Edam zich ontwikkeld als marktleider in draaideuren en toonaangevend leverancier van beveiligingsproducten. Met dochterondernemingen in 14 landen, productiefaciliteiten in China, Nederland en de Verenigde Staten en geautoriseerde distributeurs in meer dan 40 landen, zijn de kernactiviteiten tegenwoordig voornamelijk toegespitst op Door Systems, Security Access en Advanced Door Care.

Downloads

Trefwoorden: Ingangstechnieken