Speciale actie voor een CMS website en hosting bij Office IT

Speciale actie voor een CMS website en hosting bij Office IT van Office It

Door: Office It  28-09-2007
Trefwoorden: Website, Internet, Bouwen

Wilt u een eenvoudig te beheren website dan kunt u terecht bij Office IT voor een standaard website op basis van CMS (Content Management System). Hiermee kunt u zelf in een handomdraai de inhoud wijzigen, plaatjes en pagina's toevoegen, het menu structuur aanpassen etc. Zo hoeft u dus niet voor elke wijziging een extern bedrijf in te schakelen en kunt u dus kosten besparen.

Wilt u liever niet zelf aan de slag dan kunt u dat uiteraard ook aan ons overlaten zodat u er niet naar om hoeft te kijken. Veel mensen vergeten dat na het opzetten van een website er ook onderhoud noodzakelijk is. We hebben onderhoudscontracten zodat u alleen nog maar de content hoeft aan te leveren en wij uw website onderhouden.

Speciaal voor startende ondernemers en nieuwe klanten heeft Office IT een pakket samengesteld met mooie kortingen zodat u direct uw bedrijf kunt promoten via internet. 

Het pakket ziet er als volgt uit:

  • 20% extra korting op de inrichting van een website op basis van CMS volgens het concept van Office IT. Van 599,- nu dus voor 479,-
  • Eerste 3 maanden gratis webhosting voor uw, door Office IT ontwikkelde website.

Bovengenoemde aanbieding is gebasseerd op basis van een 2-jarig contract. Voor meer info kunt u contact opnemen met info@officeIT.nl.

Trefwoorden: Bouwen, Hosting, Internet, Promoten, Website