Uw hongaarse woning direct van de (Hongaarse) eigenaar kopen

Uw hongaarse woning direct van de (Hongaarse) eigenaar kopen van Hongaars Huis Holland

Door: Hongaars Huis Holland  13-11-2007
Trefwoorden: Vastgoed, Onroerend Goed, Kopen

In Hongarije kunt u dezelfde woning tegenkomen bij meerdere makelaars en/of bemiddelaars, zelfs met verschillende prijzen. Dit komt omdat de eigenaar van een woning vrij is om te kiezen met wie hij allemaal in zee wenst te gaan. Hij stelt zijn verkoopprijs en de makelaars bepalen de opslag. Zo kan het komen dat u het zelfde object tegenkomt bij diverse makelaars voor steeds wisselende prijzen. Het gebeurt zelfs dat de ene makelaar de objecten haalt van de website van een andere makelaar en alleen zijn opslag daar weer over berekend. Natuurlijk betaalt u al deze kosten!. Met de markplaats kan dit niet meer!. Nu heeft u rechtstreeks contact met de huiseigenaar.

Uiteraard komt er nog steeds wel een en ander kijken bij het kopen van een huis, maar daar kunt u dan de makelaars van Magyar Haz Hollandia weer voor inschakelen en wel voor iedere service zoals u die nodig heeft. Dit kan dan variëren van het leggen van de eerste contacten, een bezichtingsronde langs door u geselecteerde objecten tot aan een opdracht om alles te regelen voor de aankoop van uw keuze. U bepaalt!

Meer lezen over deze mogelijkheid om in Hongarije onroerend goed aan te schaffen? Kijk eens op www.marktplaatshongarije.nl.

Natuurlijk biedt het makelaarskantoor van Magyarhazhollandia nog steeds ook de full-support bij de koop van een huis. Zij bemiddelen dan in alles voor u. Op de website www.hongaarshuisholland.nl vindt u meer informatie over het kantoor en over het aanbod.

Wist u overigens dat Magyar Haz Hollandia ook actief is in Slowakije?. In het gebied rond Velky Krtis en Lucenec, op ongeveer 100 kilometer van Boedapest biedt zij onder de naam Slowaaks Huis Holland diverse leuke en goed geprijsde objecten aan. Voor de skiliefhebbers is er ook aanbod in de Tatra en zelfs de hoge Tatra. Bezoek eens de website www.slowaakshuisholland.nl voor meer informatie.

Meer weten?. Kijk op een van de websites van Magyar Haz Hollandia ( in het Nederlands Hongaars Huis Holland) of mail naar info@hongaarshuisholland.nl


Trefwoorden: Huis, Huizen, Kopen, Onroerend Goed, Tweede Woning, Vastgoed, Woning, Woning Kopen