Italiaans Restaurant Angelo's

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pompplein 3 , 1931 AD Egmond aan Zee, Noord-Holland
Bergen, Noord Kennemerland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Italiaans Restaurant Angelo's

De familie Alecci heet u van harte welkom in hun gezellige, authentieke Italiaanse restaurant Angelo’s, gelegen in het centrum van Egmond aan Zee. Angelo en Gianni Alecci nodigen u graag uit om zelf eens te komen proeven van hun smaakvolle en huisbereide Italiaanse specialiteiten.

“De echte Italiaanse keuken, eerlijk en authentiek, met een moderne twist. Gepassioneerd door kwaliteit, geïnspireerd door de Italiaanse stijl, geserveerd met een glimlach”. U kunt er genieten van echte Italiaanse keuken, voor u bereid door Italiaanse chefs.

Geen moeite is voor ons te groot om u een goede maaltijd aan te bieden in een prettige en warme omgeving. We overlopen graag samen met u de spijs- en wijnkaart en zorgen ervoor dat ieder iets vindt naar zijn smaak.

Zoals een oprecht tevreden gast ooit zei: “Wanneer u het restaurant verlaat, zal u meteen overvallen worden door een groot gevoel van heimwee. Maar wanneer u terugkijkt, weet u dat u steeds opnieuw welkom bent bij de familie Alecci een warm, geruststellend en zaligmakend gevoel.”

Bent u benieuwd geworden naar onze keuken? Kom dan zeker even langs!

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Egmond aan Zee Noord-Holland

Is Italiaans Restaurant Angelo's in Pompplein 3, Egmond aan Zee Noord-Holland 1931 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Egmond aan Zee Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Egmond aan Zee Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Egmond aan Zee Noord-Holland, 1931 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3738029]