De voordeligste cd perserij van Nederland verlaagt haar prijzen nog verder

De voordeligste cd perserij van Nederland verlaagt haar prijzen nog verder van Decdperserij.nl

Door: Decdperserij.nl  20-05-2007
Trefwoorden: Cd Persen, Cd Perserij, Cd Fabriek

PERSBERICHT

Music Minds V.O.F.
www.decdperserij.nl 

www.musicminds.eu 

www.cdduplicatie.net


"De goedkoopste cd perserij van Nederland verlaagt haar prijzen nog verder."

Na een zeer succesvolle start periode van 4 maanden verlaagt de goedkoopste cd perserij van Nederland haar prijzen nog verder. Www.DeCDPerserij.nl opende 29 januari van dit jaar haar digitale deuren. Met tevreden klanten als Spyker Cars, Art of Sound studio's, NPAC (Nationale Pop academie), de band vanKatoen en vele anderen maakte de jonge prijsvechter al meteen een goede start.

Opgezet door het innoverende muziekindustrie netwerk Music Minds heeft De Cd Perserij.nl twee duidelijke speerpunten: goedkope cd persing van hoge kwaliteit en persoonlijke service. Deze koers blijkt juist; ze werden al na 1 maand gecomplimenteerd door Stichting MKB en Internet voor de transparante presentatie van hun bedrijfsgegevens en functionele website.

De prijzen
“Al snel werd duidelijk dat we veel meer zouden gaan persen dan we in eerste instantie hadden ingeschat”, verteld accountmanager en mede eigenaar Caspar van Sliedregt (25). Sinds de start is de verkoop verwachting steeds naar boven bijgesteld en geschat wordt dat er dit jaar ruim 300.000 CD's en DVD's zullen worden geperst. Door de enorme groei zijn de verwachtingen hoog gespannen, ook bij hoofd leverancier Media Motion. “Doordat we een veelbelovende klant zijn hebben we ongekend lage prijzen kunnen bedingen. En dat voordeel geven wij natuurlijk direct aan onze klanten,” vertelt directeur Jelto van Nieuwburg (31) met een brede glimlach, ”we zijn immers niet voor niets een prijsvechter.”

De kracht van dit bedrijf spreekt voor zich; veel voordeel en hoge service spreekt Nederlanders nu eenmaal aan. Maar ook krijgt De CD Perserij.nl in groeiende mate verzoeken uit België en het Verenigd Koninkrijk. Op de vraag of Jelto en Caspar daar wat mee gaan doen antwoorden ze met een ferme lach: “Wij willen de goedkoopste en grootste van Europa worden.”

Trefwoorden: Cd Fabriek, Cd Pers Discounter, Cd Persen, Cd Perserij, Cd Persing Prijsverlaging, Cd Prijsvechter,