Muzikanten in Nederland: OPGELET!

Muzikanten in Nederland: OPGELET! van Decdperserij.nl

Door: Decdperserij.nl  18-02-2008
Trefwoorden: Productie, Cd, Pers

Alle muzikanten en bands in Nederland maken kans op een complete cd productie, twee dagen studiotijd, een optreden en een auditie bij de Nederlandse Popacademie (NPAC). Tot 30 juni kunnen bands, muzikanten en acts zich voor deze landelijke wedstrijd kosteloos inschrijven via www.decdperserij.nl.

Dit initiatief van DeCDPerserij.nl wordt uitgevoerd in samenwerking met de Soundwave-studio.nl in Zaandamen NPAC van het ROC Midden Nederland. De twee bedrijven en de beroepsmuzikantenopleiding zijn relatief jong, zeer succesvol en opgezet voor en door muzikanten. Gezamenlijk willen zij met deze actie hun betrokkenheid binnen de muziekindustrie laten zien, niet met woorden maar met daden. De eigenaren van DeCDPerserij.nl doceren het vak “ ondernemen in de muziekindustrie” bij het NPAC.

Allemaal winnaars!
De muziek wordt enkel en alleen beoordeeld op de inhoudelijke kwaliteit, ongeacht stijl, bezetting of opnamekwaliteit. “Iedereen moet een beetje plezier aan deze actie beleven” vindt Jelto van Nieuwburg, mede eigenaar van DeCDPerserij.nl. Daarom ontvangen alle deelnemers sowieso een kortingsbon voor cd persen of cd duplicatie naar keuze. Hoeveel korting er wordt weggegeven blijft nog even een verrassing. Surf voor deelname naar:  www.decdperserij.nl.

Trefwoorden: Cd, Cd Persen, Cdpersen, Decdperserij.nl, Pers, Persen, Perserij, Productie