Elektro Kontakt Licht en Kracht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Dolfijn 37 C , 1601 ME Enkhuizen, Noord-Holland

E-mail

Over Elektro Kontakt Licht en Kracht

ElektroKontakt is nog een echt familiebedrijf, werkzaam voor zowel particulier als bedrijf. U kunt bij ons terecht voor vrijwel al uw elektro installaties in en rondom uw huis; van de aanleg van uw intercom, tot het repareren van licht en krachtstroom. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en optimale service.

Bij ElektroKontakt Enkhuizen bent u op het juiste adres als u van plan bent om elektrische aanpassingen te laten verrichten aan uw woning. Uw woning voorzien van nieuwe bedrading, een nieuwe groepenkast of alleen een extra groep. Wij voeren alle werkzaamheden uit tegen supersscherpe tarieven.

ElektroKontakt Enkhuizen heeft verstand van zaken als het gaat om het vervangen of aanpassen van uw groepenkast. De groepenkast kan door de jaren heen verouderd zijn of niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd. Het kan ook zo zijn dat uw groepenkast uitgebreid moet worden. Op al deze gebieden is ElektroKontakt u ten dienst.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enkhuizen Noord-Holland

Is Elektro Kontakt Licht en Kracht in De Dolfijn 37 C, Enkhuizen Noord-Holland 1601 ME uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Electricians diensten in Enkhuizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enkhuizen Electricians per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enkhuizen Noord-Holland, 1601 ME, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3752191]