Fysiotherapiepraktijk Kineo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wielewaal 13 , 1602 PV Enkhuizen, Noord-Holland

E-mail

Over Fysiotherapiepraktijk Kineo

Fysiotherapie Kineo is een praktijk voor (algemene) fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie, shockwave therapie en sinds 2016 ook echografie..
Er is veel ervaring in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Daarnaast wordt bijgeschoold op het gebied van algemene fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie, hierdoor is er brede kennis aanwezig over aandoeningen en/of bewegingsproblemen waarvoor een fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is.

Bij het onderzoeken en behandelen wordt gebruik gemaakt van de, door de landelijke organisatie van fysiotherapeuten, opgestelde richtlijnen, die zoveel mogelijk zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapiepraktijk Kineo in Wielewaal 13, Enkhuizen Noord-Holland 1602 PV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Enkhuizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enkhuizen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enkhuizen Noord-Holland, 1602 PV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824799]