20 stappenplan van PRONK & KUIJPER | Verkoopstyling - Interieuradvies

20 stappenplan van PRONK & KUIJPER | Verkoopstyling - Interieuradvies van Pronk & Kuijper | Verkoopstyling - Interieuradvies

Door: Pronk & Kuijper | Verkoopstyling - Interieuradvies  03-06-2007
Trefwoorden: Verkoop, Makelaars, Interieur

Niemand zit natuurlijk te wachten op een constructie waarbij je een half jaar of langer voor twee huizen moet betalen. Speciaal voor deze doelgroep heeft PRONK & KUIJPER | Verkoopstyling een 20 stappenplan gemaakt. Deze helpt absoluut mee bij het sneller verkopen van een woning, naast de gebruikelijke checklist die wij al hanteren bij het verkoopklaar maken van een woning voor de huidige makelaardij.                                      

Van de ondervraagden geeft echter niet minder dan 75% aan ervan overtuigd te zijn dat een verkoopstylist een woning beter verkoopbaar maakt. Bijna driekwart van de ondervraagden (71%) denkt dat het interieur van een woning een rol speelt bij de verkoopbaarheid ervan. Belangrijkste acties om deze te verbeteren zijn volgens Nederlandse huizenbezitters 'Rommel opruimen' (genoemd door 90% van de ondervraagden), 'Verse bloemen op tafel' (57%) en 'Deel van de meubels verwijderen/Meer ruimte creëren (44%)'.

Naast onze standaard checklist vervult eigenaar van een woning namelijk ook een belangrijke rol spelen in de snelle verkoop van een woning. Als men zich laat leiden door de 20 stappenplan die PRONK & KUIJPER | Verkoopstyling  voor deze doelgroep hebben ontwikkelt, dan helpt men een verkopende makelaar en natuurlijk ook zichzelf om een woning sneller te verkopen voor de best mogelijke prijs.

Daarnaast zal een goede verkopende makelaar(s) altijd nog een aantal tips geven in een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie kunt u altijd met ons contact opnemen.

Trefwoorden: Huizenbezitters, Interieur, Makelaar, Makelaardij, Makelaars, Verkoop, Verkoopstyling, Verkooptips, Verkopende Makelaar, Woning

Contact Pronk & Kuijper | Verkoopstyling - Interieuradvies

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share