Thuiszorg Omring

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenweg 9 D , 1601 SR Enkhuizen, Noord-Holland

E-mail

Over Thuiszorg Omring

Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar eigen leven wil inrichten. We dragen met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven.
Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers. En door er te zijn voor mensen op kwetsbare momenten. Met goede zorg en ondersteuning. Zowel thuis als in onze woonlocaties. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enkhuizen Noord-Holland

Is Thuiszorg Omring in Molenweg 9 D, Enkhuizen Noord-Holland 1601 SR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kraamzorg diensten in Enkhuizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enkhuizen Kraamzorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enkhuizen Noord-Holland, 1601 SR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822507]