Uitvaarverzorging de Jonge

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Davidstraat 34 , 1601 AV Enkhuizen, Noord-Holland

E-mail

Over Uitvaarverzorging de Jonge

Uitvaartverzorging de Jonge zorgt voor een waardig afscheid van uw dierbare.

Door de jarenlange ervaring wordt u juist advies gegeven, kijken we samen naar de mogelijkheden.
Wat onze zorg zo speciaal maakt is dat wij luisteren, samen met u kijken naar de wensen en opties.
Het gaat bij de uitvaartzorg om luisteren, aanvoelen en meedenken. Zaken die in deze tijd van schaalvergroting en mega-uitvaartbedrijven steeds zeldzamer lijken te worden.

Naast dat wij samen met de nabestaanden kijken hoe de uitvaart het best gerealiseerd kan worden staan de wensen van de overledene centraal. In het leven kan het zijn dat zij keuzes gemaakt hebben, deze respecteren wij en dragen er zorg voor dat deze uitgevoerd gaan worden.

Een gesprek waarin u zich voor bereid op bepaalde stappen is ook mogelijk. Steeds meer mensen hebben hun zaken het liefst allemaal geregeld en op orde, zo ook hun uitvaart. Neem gerust contact op om het één en ander door te spreken als u bij het lezen hiervan denkt dat zou ik eigenlijk ook moeten doen.

Het werkgebied van Uitvaartverzorging de Jonge strekt zich uit van Hoorn tot Lelystad. Het bedrijf zit gecentreerd in Enkhuizen, waar ook het kantoor zit. Het uitvaartcentrum van Enkhuizen is in beheer van Uitvaartverzorging de Jonge. Naast een 3-tal uitvaartleiders staat er een team van mensen klaar om de overige taken op zich te nemen. Allemaal met liefde voor het werk dat zij mogen doen en zorgzaamheid voor de mensen waar ze mee omgaan.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uitvaarverzorging de Jonge in Davidstraat 34, Enkhuizen Noord-Holland 1601 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Enkhuizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enkhuizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enkhuizen Noord-Holland, 1601 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823538]