Welwonen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rode Paard 5 , 1602 DG Enkhuizen, Noord-Holland

E-mail

Over Welwonen

Welwonen is de naam van het samenwerkingsverband tussen Welzijnswerk en Woondiensten Enkhuizen. De woningcorporatie en de welzijnsstichting werken met elkaar samen om efficiency reden en om samen meer te kunnen bereiken. Welwonen wil eraan bijdragen dat mensen in Enkhuizen prettig kunnen wonen, leven en deelnemen aan de samenleving.

In opdracht en met subsidie van de gemeente Enkhuizen zijn de welzijnswerkers er voor alle bewoners van Enkhuizen die ondersteuning kunnen gebruiken: kinderen, hun ouders, tieners, jongeren, volwassenen en ouderen. Zij zijn er waar bewoners geen kansen zien. Zij die geen vrijheid voelen of hebben om te kunnen kiezen wie ze willen zijn en wat ze willen doen.

De woningcorporatie zorgt voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een laag inkomen. Hierbij hebben wij onszelf tussen 2016 en 2019 een vijftal opdrachten opgelegd:
1. De tering naar de nering blijven zetten;
2. Aanscherpen van overlastbestrijding;
3. Experimenteren met andere vormen van huurdersparticipatie;
4. Bevorderen van sociaal-maatschappelijke betrokkenheid onder onze huurders;
5. Realiseren van gemeenschappelijke woonvormen.

Onze medewerkers voelen zich betrokken. We zijn eerlijk en betrouwbaar en hebben een oplossingsgerichte en praktische manier van werken. We luisteren naar wat er onder de inwoners leeft en waar behoefte aan is. Als u om hulp vraagt, zoeken we samen met u naar een praktische oplossing.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/welwonen/
Twitter: https://twitter.com/wel_wonen

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Welwonen in Rode Paard 5, Enkhuizen Noord-Holland 1602 DG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Enkhuizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enkhuizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enkhuizen Noord-Holland, 1602 DG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815127]