Peerdeman Autoservice & Caravancenter

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bedrijfsweg 8 , 1613 DX Grootebroek, Noord-Holland
Stede Broec, West-Friesland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Peerdeman Autoservice & Caravancenter

Voor een zorgeloos begin van uw vakantie bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een Bovag gecertificeerd caravanbedrijf. U kunt bij ons terecht voor service, onderhoud en schadeherstel van uw caravan, vouwwagen en camper. Caravancenter Peerdeman is ook Ad Autobedrijf Peerdeman.

U kunt dus terecht voor auto en caravanonderhoud. En uiteraard ook APK keuring van uw Camper .

In onze Caravanshop kunt u terecht voor al uw kampeerbenodigdheden. Wij zijn een niet merkgebonden Kampeerbedrijf. U vind bij ons occasions van diverse merken.

Service en klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent !

Voordat u naar uw vakantieadres vertrekt is het verstandig om bij ons langs te komen voor een BOVAG Onderhoudsbeurt. Uw caravan, vouwwagen of kampeerauto wordt door onze erkende keurmeester gecontroleerd op meer dan 50 punten. In overleg met u, kunnen we eventuele reparaties uitvoeren. Met een goed onderhouden caravan, vouwwagen of kampeerauto kunt u zorgeloos gaan genieten van uw vakantie!

In onze moderne werkplaats zorgen wij ervoor dat uw kampeermiddel weer in top conditie verkeerd. U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten, reparaties, schadereparaties, vochtcontroles en het inbouwen van accessoires zoals caravanmovers, airco, fietsendragers, serviceluiken enz enz.

In onze kampeershop een groot assortiment kampeerartikelen. U vind bij ons camping tafels, stoelen, cadac artikelen ( oa skottelbraai), huishoudelijke benodigdheden, toiletvloeistoffen, reinigingmiddelen enz enz .

Als wij een artikel niet op voorraad hebben kunnen wij het altijd voor u bestellen, meestal is het bestelde artikel binnen een week te leveren ! Ook voor een matras op maat bent u op het juiste adres , zowel oplegmatrassen als gewone matrassen kunnen wij leveren in alle mogelijke maten.

Wilt u uw caravan verkopen? Dan doen wij u een voorstel. U kunt de caravan bij ons Caravanbedrijf in consignatieverkoop aanbieden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Peerdeman Autoservice & Caravancenter in Bedrijfsweg 8, Grootebroek Noord-Holland 1613 DX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Grootebroek Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Grootebroek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Grootebroek Noord-Holland, 1613 DX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818186]