AMV Automotive

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Menningweerdijk 6 , 1843 KE Grootschermer, Noord-Holland
Schermer, Zaanstreek

E-mail

Over AMV Automotive

AMV-automotive is een importeur/distributeur van automotive onderdelen voor motoren, personenauto's en bedrijfsauto's. Wij gaan voor een wederzijds succesvolle relatie door continu te investeren in een persoonlijke relatie en in technische knowhow van onze medewerkers om u van dienst te zijn. Bij ons vindt u alleen grootschaligheid in ons assortiment. Voor de rest bieden wij kleinschaligheid, nabijheid en concrete, directe feedback in plaats van afstandelijkheid en abstractie.

Onderdelen van topkwaliteit, ruime keuze, snelle levering
AMV-automotive levert alleen producten en diensten van topkwaliteit (A-merken). Wij importeren onderdelen direct van fabrikanten en u kunt putten uit enorme voorraden van ruim 200.000 artikelen, die onze leveranciers ook in serie voor autofabrikanten leveren (OE producten). Producten waar u dus ook op kunt vertrouwen.

Dankzij de snelle verwerking van bestellingen, hebben wij uw bestelde onderdelen vaak binnen een week in huis. Als AMV-automotive het niet heeft, dan zult u het ergens anders ook niet vinden.

Gecombineerd met onze uitgebreide, up to date technische knowhow een onweerstaanbare combinatie: Het slimste onderdeel van uw succes.

Wij hebben een ruime collectie onderdelen voor bijna alle voertuigen die in Nederland op de weg rijden. Voor alle onderdelen geld: Wat niet voorradig is kunnen wij bestellen, zodat u het gewenste onderdeel snel in huis heeft.

U kunt bij AMV-automotive terecht voor:

Uitlaten;
Accu's;
Remmen;
Velgen;
Trekhaken;
Schokdempers;
Katalysatoren;
Carrosserie;
Verlichting;
enz. enz.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do - Vr, Zo
Gesloten
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Parts

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AMV Automotive in Menningweerdijk 6, Grootschermer Noord-Holland 1843 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Grootschermer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Grootschermer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Grootschermer Noord-Holland, 1843 KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818488]