10Thij gaat samenwerken met InfoData Solutions

Door: 10thij  05-06-2013
Trefwoorden: Software Oplossingen

10Thij gaat samenwerken met Info Data Solutions (IDS), toonaangevend aanbieder van ritplanning-oplossingen "in the cloud". Deze samenwerking maakt het mogelijk data van gereden taxi-ritten automatisch te verwerken in de enquete applicatie van 10Thij. Allerlei kenmerken, zoals rolstoelgebruik, visuele handicap etc., worden hierbij meegenomen.

Belscript
Bij het aanmaken van de enquete wordt vooraf gedefinieerd wanneer een vraag al dan niet gesteld moet worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de kenmerken van de rit en eerder gegeven antwoorden. De vragen die aan de klant worden gesteld zijn hierdoor afgestemd op de persoonlijke situatie. Een vraag over bijvoorbeeld een rolstoel wordt alleen gesteld als de klant met een rolstoel heeft gereisd.

Webservice
IDS biedt een webservice die de enquete applicatie aanroept om de gegevens in te lezen. Hierdoor wordt het administratieve proces tot een minimum beperkt.Over IDS
 ontwikkelt en realiseert geautomatiseerde systemen voor dataregistratie, -analyse en -verificatie en geautomatiseerde planningssystemen voor opdrachtgevers en vervoerders in het (’kleinschalig’) personenvervoer. InfoData Solutions onderscheidt zich met op specifieke klantbehoeften gerichte oplossingen, die bijdragen aan een professioneel beheerd en zo doelmatig mogelijk ingericht vervoersysteem.

Trefwoorden: Software Oplossingen

Ander nieuws en updates van 10thij

20-10-2014

Preview Adelia Cloud Studio

Preview Adelia Cloud Studio, een nieuwe toevoegen aan de Adelia Studio producten


05-07-2012

Apollo Vredestein kiest voor Adelia Visual Studio

Apollo Vredestein koos onlangs voor Adelia Visual Studio om haar legacy applicaties te moderniseren:


Nieuwe versie van Adelia Studio van 10thij thumbnail
11-05-2012

Nieuwe versie van Adelia Studio

De nieuwe versie 12 van Adelia Studio is een verzameling van verbeteringen op het gebied van ergonomie, functionaliteiten en kwaliteitscontroles. Dit leidt tot een verhoging van de productiviteit van de software engineer.