4 Locks Slotenspecialist

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Soendaplein 35 , 2023 TT Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over 4 Locks Slotenspecialist

Specialist in (auto)sleutels, beveiliging van woning en bedrijf, openen van deuren, vervangen en plaatsen van (elektronische/digitale)sloten, leveren en plaatsen van kluizen en advies. Waarom kiezen voor 4-Locks?
1. Kwaliteit en vakmanschap
Wij zijn aangesloten bij NSSG een vereniging van specialisten voor het dupliceren van sleutels en specialistisch aanbrengen en adviseren van hang en sluitwerk voor uw woning of bedrijf.
Ook zijn wij officieel gecertificeerd volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW-) en kunnen uw woning beveiligen volgens de richtlijnen van het PKVW
2. Goede garantie en afspraak is afspraak
Wij houden graag onze klanten tevreden, daarom goede garantie en afspraak is afspraak!
3. Lid vakvereniging/geschillencommissie
De bij NCP en NSSG aangesloten bedrijven zijn zeker van hun zaak en geven garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en verlenen uitstekende service.
4. Onze mensen zijn gecertificeerd en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland? Dan bent u bij 4-Locks aan het goede adres. Wij kunnen u helpen met het openen van deuren, het plaatsen van sloten en het geven van advies over de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland.

4-Locks is een speciaalzaak op het gebied van beveiliging in Noord Holland. De snelle en vakkundige service en het uitgebreide assortiment voorzien in een groeiende behoefte. Samen met u maken we uw huis c.q. bedrijf veiliger tegen inbraak. Het plaatsen van sloten is voor onze gecertificeerde monteurs dagelijks werk.

4-Locks is officieel dealer van de merken Mul-T-Lock, Z-Ikon, Buva, KFV en meer. Wij verkopen sleutels, alle soorten sloten, rampalen en van alles op beveiligingsgebied.

Wilt u meer informatie of advies over de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland neem dan contact met ons en bel ons op het volgende nummer: 06-212 75 669.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Locksmiths

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is 4 Locks Slotenspecialist in Soendaplein 35, Haarlem Noord-Holland 2023 TT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2023 TT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3766936]