900classic.nl B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan van Geunsweg 22 24 , 2031 BD Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over 900classic.nl B.V.

SAAB 900Classic.NL

900classic.nl (voorheen Saabconsult.nl) houdt de legendarische SAAB 900 classic springlevend. Een SAAB is veel meer dan een vervoermiddel, het is een stijlicoon waarmee je van autorijden kunt genieten. U bent van harte welkom voor een proefrit, zodat u dit bijzondere gevoel zelf kunt ervaren. Wij hebben altijd meerdere SAAB classics op voorraad.

Wij stellen alles in het werk om u zorgeloze kilometers in uw klassieker te bezorgen. Onze specialisatie in de 900 classic en de 9000, naar onze mening de beste modellen die SAAB ooit maakte, is het resultaat van 25 jaar ervaring. Wij kennen deze modellen van binnen en van buiten. U kunt bij ons dan ook terecht voor totale SAAB-zorg; naast regulier onderhoud kunnen wij alle reparaties en schadeherstel uitvoeren. Maar ook voor APK, banden, uitlaten, accu’s, ruitservice, accessoires en upgrades bent u bij 900classic.nl aan het juiste adres.

Wij delen onze passie voor SAAB classics graag met u. Neem contact op voor een afspraak of kom langs in Haarlem om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto New & Used Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haarlem Noord-Holland

Is 900classic.nl B.V. in Jan van Geunsweg 22 24, Haarlem Noord-Holland 2031 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Proefrit diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Proefrit per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2031 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3732742]