Acupunctuurarts M.C. Holsheimer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zijlweg 60 , 2013 DK Haarlem, Noord-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Acupunctuurarts M.C. Holsheimer

Maarten Holsheimer is zowel arts als acupuncturist. Zijn drijfveer is het combineren van de traditionele oosterse geneeskunde met de wetenschap van de westerse. Op die manier put hij uit een rijke bron van middelen waarmee hij mensen helpt bij hun genezing.
Acupunctuur is o.a. goed voor hoofdpijn/migraine, behandeling van de bijwerking van chemokuren, vermoeidheidsklachten, stress en burn-out, rugklachten, hooikoorts en andere allergiën, afvallen, stoppen met roken, neurologische aandoeningen, blaasproblemen, overgangsklachten, slaapstoornissen, zwangerschap, fertiliteitsbehandelingen inclusief ondersteuning bij IVF en bij chronische klachten.

Na een kort kennismakingsgesprek over je klachten vindt een traditionele Chinese pols- en tongdiagnose plaats, zodat een goed inzicht ontstaat in wat er precies aan de hand is. Vervolgens worden er vragen gesteld en naar je verhaal geluisterd om de diagnose te verscherpen en te bevestigen.

Uitsluitend op afspraak voor praktijken in Hoorn, Haarlem en Amsterdam.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haarlem Noord-Holland

Is Acupunctuurarts M.C. Holsheimer in Zijlweg 60, Haarlem Noord-Holland 2013 DK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Acupuncture diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Acupuncture per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2013 DK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823652]