AdLINK Media tekent contract met AOL voor vier Europese landen

AdLINK Media tekent contract met AOL voor vier Europese landen van Adlink Media

Door: Adlink Media  07-01-2008
Trefwoorden: Media, Verkoop, Marketing

AOL is een van Europa’s grootste Internet bedrijven. De portals van AOL bieden innovatieve digitale diensten en kwalitatief hoogstaande content in vakgebieden als entertainment, communicatie en beveiliging. De diensten van AOL worden maandelijks door 234 Miljoen unieke bezoekers bekeken. Door de samenwerking met AdLINK en haar uitgebreide Europese netwerk, wordt het voor adverteerders mogelijk regionale doelgroepen te bereiken op een effectieve manier.

“Wij zijn verheugd AdLINK Media als partner aan onze zijde te hebben voor onze portals in Italië, Zweden, Spanje en Nederland”, zegt Dana Dunne, de CEO Europa van AOL. “We zijn bijzonder onder de indruk van de ervaring die zij hebben van de markt in de verschillende Europese landen.”

“AOL is een van de grootste Internet merken van Europa. Door met hen te werken, kunnen wij advertenties aanbieden in een eersteklas omgeving met Internet-betrokken, jonge en mobiele gebruikers”, aldus Arno Otto, Commercieel Directeur Europa’

AdLINK Media
AdLINK Media is onderdeel van de AdLINK Group en is het grootste online display advertising netwerk van Europa. AdLINK Media beschikt over een netwerk van kwalitatief hoogwaardige websites dat de adverteerder in staat stelt op een veelvoud aan criteria hun advertentiecampagne te plannen. In Nederland beschikt het netwerk van AdLINK Media over hoogwaardige websites als Radio 538, Q-music, MTV, TMF, JuizeFM, Radio10Gold, Nickelodeon, ComedyCentral, Trendystyle, Wannahaves, Adversus, Lycos, Gouden Gids en Discovery Channel.

AdLINK Group
AdLINK Group is het grootste onafhankelijke marketing netwerk voor digitale marketing oplossingen in Europa. Met AdLINK Media, affilinet, net:dialogs, Sedo en de merkvormgeving in hun pakket, heeft AdLINK Group de beschikking over specialisten in display, affiliate, online direct and 1 op 1 marketing, plus domein- en e-mail marketing.

AOL Europe
AOL Europe is een onderdeel van AOL LLC, eigendom van Time Warner, een global Web services bedrijf dat veel populaire websites beheert. AOL is een webportal met een grote variatie aan content, zoals AOL E-mail, Instant Messaging, zoeken, muziek, entertainment en nieuws. Ook kan je bij AOL online foto's en video's opslaan en delen.

Zie voor meer informatie: www.adlinkmedia.nl en www.adlinkgroup.net


Noot voor de redactie:Voor meer informatie kunt u contact opnemen met; Diederik Stijnen, Head of Product Management Tel: 023-516 55 44,Email: [email protected]

Trefwoorden: Adlink, Aol, Baner, Exploitatie, Inkoop, Marketing, Media, Netwerk, Reclame, Verkoop,