AG Architecten BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsweg 50 A , 2031 CP Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over AG Architecten BV

AG architecten is een ambitieus bureau dat in de afgelopen 25 jaar met enthousiasme projecten heeft gerealiseerd in de utiliteitsbouw, seriematige woningbouw, appartementenbouw en particuliere woningbouw.

Met ons team van 10 personen werken wij aan een groot aantal verschillende opdrachten, zowel voor particulieren als voor bedrijven , woningcorporaties en zorginstellingen.

AG architecten staat voor slagvaardigheid en creativiteit op het gebied van architectuur, interieur, stedenbouw, bouwmanagement en duurzaam bouwen.
Wij benaderen elke ontwerpopgave met een frisse blik en zijn daarbij klantgericht én resultaatgericht.

Voor ons en onze opdrachtgevers is niet alleen het eindresultaat belangrijk, maar ook de wijze waarop dit resultaat tot stand komt.
In goede samenwerking met onze vaste adviseurs op het gebied van duurzaamheid, installaties en constructie maken we van elk project, groot of klein, een succes.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AG Architecten BV in Nijverheidsweg 50 A, Haarlem Noord-Holland 2031 CP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2031 CP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3723282]