Algera & van Parys Orthodontisten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mercuriusstraat 31 , 2024 TL Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Algera & van Parys Orthodontisten

De praktijk is in 2007 gestart aan de Hoge Duin en Daalseweg 27 in Bloemendaal. De opzet van de praktijk is klein voor orthodontische begrippen. Dit komt onder meer tot uiting in het aantal behandelingsstoelen dat er staat (2). Elke behandelingsstoel staat in een aparte kamer waardoor privacy gewaarborgd is. Hierdoor kan meer dan gebruikelijke aandacht aan patiënten worden besteed en zijn de wachttijden in de regel kort.
Sinds februari 2011 zijn wij 5 dagen per week open. Er is geen wachtlijst en alle soorten orthodontische behandelingen worden bij ons uitgevoerd.

De orthodontist:
Wat is een orthodontist eigenlijk? Een orthodontist is een tandarts die zich 4 jaar lang heeft gespecialiseerd in beugelbehandelingen. Na het met goed gevolg afleggen van een examen kan er ingeschreven worden in het specialistenregister en mag pas de titel “orthodontist” gevoerd worden.
Na het voltooien van deze opleiding is het niet meer de bedoeling dat hij of zij gaatjes vult of kunstgebitten maakt. In onze praktijk worden dus alleen beugelbehandelingen uitgevoerd. Deze behandelingen hebben tot doel de tanden en kiezen zo op elkaar te zetten dat een goede functie mogelijk is.

Functie en esthetiek:
Functie alleen is tegenwoordig niet voldoende om tot een bevredigend behandelingsresultaat te komen. Esthetiek is een steeds belangrijker wordend onderdeel van de behandelingen die worden uitgevoerd. Dit uit zich niet alleen in de behandelingsdoelen die worden nagestreefd, maar ook in de soorten beugels die worden toegepast. Het gebruik van zogenaamde "witte slotjes", "beugels aan de binnenkant" en "onzichtbare beugels" neemt in onze praktijk steeds meer toe.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di, Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/algeravanparysorthodontisten/

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Algera & van Parys Orthodontisten in Mercuriusstraat 31, Haarlem Noord-Holland 2024 TL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2024 TL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824968]