Andriessen Piano's - Vleugels

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Botermarkt 18 , 2011 XM Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Andriessen Piano's - Vleugels

Andriessen piano’s - vleugels, een begrip in Nederland als het om een klassieke piano of vleugel gaat. Al jaren verkopen, stemmen, taxeren, verhuren voor thuis of concertverhuur, repareren, restaureren wij allerlei mogelijke piano's en vleugels en alles in eigen werkplaats. Elke discipline van het piano vak wordt hier in de werkplaats uitgevoerd. Een familie erfstuk voor de aankomende jaren weer speelbaar maken, alles is mogelijk.

Klassieke instrumenten maar ook moderne instrumenten van bekende en onbekende merken zoals Bechstein, Blüthner, Bösendorfer, Erard, August Förster Löbau, Pleyel, Steinway & Sons, Duysen en Pfeiffer, Yamaha het maakt ons niet uit als het ooit maar goed is geweest.

Politoeren, besnaren, stemblok vervangen, nieuwe hamerkoppen monteren, ivoorreparaties, afregelen, intoneren en stemmen; voor alle disciplines hebben wij onze eigen ambachtelijke vakmensen.
Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Haarlem, Botermarkt 18 2011 XM Haarlem. U bent van harte welkom. Wij zijn op maandag gesloten en alle andere dagen open van 9.00 tot 17.00 uur maar dan wordt er ook gewerkt. Wilt u in alle rust een instrument bespelen maakt u dan even een afspraak.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Store

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Andriessen Piano's - Vleugels in Botermarkt 18, Haarlem Noord-Holland 2011 XM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2011 XM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725459]