Barends Schoenen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nassaustraat 1 , 2011 PH Haarlem, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Barends Schoenen

Barends Schoenen in Haarlem is de kinderschoenenspeciaalzaak van Haarlem en omstreken.
Jarenlange ervaring (sinds 1957) in combinatie met deskundigheid op het gebied van kinder- schoenen en -voeten vormt de grondslag van ons bedrijf. Voor een eerlijk advies kunt u bij ons terecht. Onze collectie omvat modieuze kinderschoenen met een prima pasvorm en de meeste merken zijn in onze winkel ook nog eens verkrijgbaar in diverse wijdtematen.

Individuele benadering draagt er zorg voor dat ieder kind met een paar goedpassende schoenen bij ons de winkel uitloopt. Want al is een schoen nog zo goed, als deze niet bij de voeten van het betreffende kind past dan gaat een deel van de kwaliteit en pasvorm verloren. Daarom worden kindervoeten bij ons altijd eerst zorgvuldig gemeten en daarna proberen wij samen met kind en ouder tot een juiste keuze te komen.

Graag begroeten wij u binnenkort in onze winkel om de gehele collectie te bewonderen. Voor een gratis maatcontrole kunt u natuurlijk ook altijd binnenlopen de Kinderschoenenwijzer. Alles wat u weten moet voor het kopen van kinderschoenen.

Zorg voor de kindervoetjes wil nog wel eens te wensen over laten. Vaak krijgen voetjes pas de aandacht als er klachten zijn. En dan is het te laat! ln ‘de Kinderschoenenwijzer’ wordt stap voor stap uitgelegd waar u allemaal op moet letten bij het kopen van kinderschoenen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Shoe Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haarlem Noord-Holland

Is Barends Schoenen in Nassaustraat 1, Haarlem Noord-Holland 2011 PH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2011 PH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821142]