Boonstra & Kooijman Paramedische Schouderkliniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Santpoorterstraat 1 B , 2023 DA Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Boonstra & Kooijman Paramedische Schouderkliniek

Wij zijn als Paramedische Schouderkliniek gespecialiseerd in diagnostiek, analyse en behandeling van schouderproblemen. Drie gespecialiseerde schoudertherapeuten werken met u aan een behandelplan voor zowel schouderproblemen na trauma, na operatie, overbelasting etcetera. Er wordt gebruikt gemaakt van "Best Practise" en "Evidence based Practise". Onze praktijkervaring is groot. De wetenschappelijke kennis omtrent best mogelijke behandelprincipes rond de schouderpathologie is beperkt maar neemt ook in onze beroepsgroep toe. Wij maken gebruik van oefentherapie en manuele therapie. Boven aan de lijst van behandelmogelijkheden staan huiswerkoefeningen die dagelijks dienen te worden uitgevoerd.

De manuele therapie richt zich op klachten die ontstaan in ons bewegingsapparaat {gewrichten, spieren pezen en banden}. De manueel therapeut probeert stoornissen op te heffen in het bewegingsapparaat door een analyse te maken van disfuncties in het mechaniek.

Geblokkeerde stijve gewrichten (schouder en wervelkolom worden middels mobilisatie {langzaam bewegen van of langere rek op gewrichten} of manipulatie {snellere kortere beweging} weer in beweging gebracht.

De preventieve maatregelen die volgen (op een manipulatie) om het mechaniek in beweging te houden zijn essentieel voor het behoud van het resultaat. Verder zal de manueel therapeut aandacht schenken aan het waarom van de blokkades. Een foutieve houding en/of plotselinge overbelasting kunnen de oorzaak zijn van het ontstaan van bewegingsbeperkingen (blokkades).

Het adviseren en aanleren van oefeningen die dienen om de belastbaarheid van de patiënt te verbeteren en het beter leren inschatten van de belasting en de belastbaarheid zijn eveneens zeer belangrijk.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/weldoen/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Boonstra & Kooijman Paramedische Schouderkliniek in Santpoorterstraat 1 B, Haarlem Noord-Holland 2023 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2023 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826157]