CBM Koninklijke Branchever Interieurbouw en Meubelindustrie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westerhoutpark 10 , 2012 JM Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over CBM Koninklijke Branchever Interieurbouw en Meubelindustrie

CBM komt op voor individuele en branchebrede belangen in de interieurbouw en meubelindustrie. Daarnaast brengt de CBM ondernemers met elkaar in verbinding, samen delen is immers samen vermenigvuldigen.

Individuele dienstverlening
CBM voorziet aangesloten bedrijven van advies, hiervoor zijn adviseurs in dienst met kennis van uiteenlopende terreinen. Een deskundig advies zonder dat ondernemers hiervoor een factuur krijgen, het individuele advies is namelijk gewoon bij de contributie inbegrepen. Antwoorden zijn altijd branchegericht dankzij de specifieke kennis van de CBM-medewerkers van de meubelindustrie en interieurbouw.

Netwerk
CBM biedt zijn leden de mogelijkheid elkaar te leren kennen door bijeenkomsten te organiseren met netwerkgelegenheden. Ook heeft CBM een aparte netwerkclub voor ondernemers of managers onder de veertig: Jong Management. Leden ondersteunen elkaar door de vraag & aanbodservice, wanneer bedrijven om werk verlegen zitten of juist werk hebben om uit te besteden: CBM verbindt.

Belangenbehartiging
Wij streven ernaar in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de ontwikkeling van nieuwe wet- en regelgeving. Onder meer het lidmaatschap bij overkoepelende werkgeversorganisatie VNO-NCW draagt hier aan bij. Ook zet CBM sterk in op vakopleiding, cao en pensioen om de infrastructuur van de branche gezond te houden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/decbm

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haarlem Noord-Holland

Is CBM Koninklijke Branchever Interieurbouw en Meubelindustrie in Westerhoutpark 10, Haarlem Noord-Holland 2012 JM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2012 JM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3744513]